Provedite proljeće u čarobnom Ekoetno selu ''Strug'' u srcu prelijepog Lonjskog polja uz tjednu ili vikend opciju s 2 noćenja za 2 osobe već od 299kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u predivnim krajolicima, opustite se i odmorite uz čarobne prizore seoske idile u Ekoetno selu Strug koje se nalazi u selu Plesmo u srcu Posavine, na rječici Strug. Idealan je smještaj za turiste željne odmora u oazi mira, tišine i prirodnih ljepota.

Ponuda uključuje odabir između 2 opcije smještaja u lijepim i novim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Ekoetno selu "Strug":


PREKO TJEDNA / utorak-petak - 2 noćenja za 2 osobe 299 kn


PREKO VIKENDA / petak - nedjelja - 2 noćenja za 2 osobe za 399 kn


Kupci ovog kupona ostvaruju sljedeće pogodnosti:

30% popusta za doručak, plaća se kod partnera (standardna cijena: 30kn/osobi),

najam bicikla - 30% popusta,

vožnja čamcem - 30% popusta

Dođite kod nas i uživajte posavskoj hrani i moslavačkim vinima, u pogledu na gnijezdo roda, lastavica, divljih pataka...i na naše posavske konje... 


Kupci kupona uz kupnju ručka u Ekoetno selu ''Strug'' ostvaruju pravo na desert gratis!!

Kupci kupona uz kupnju večere u Ekoetno selu ''Strug'' ostvaruju pravo na vino Florjanović gratis!!

Kupon vrijedi do 30.07.2015.

Ekoetno selo ''Strug''

Uživajte u predivnim krajolicima, opustite se i odmorite uz čarobne prizore seoske idile u Ekoetno selu Strug koje se nalazi u selu Plesmo u srcu Posavine, na rječici Strug.Idealan je smještaj za turiste željne odmora u oazi mira, tišine i prirodnih ljepota. Udaljeno je jedan kilometar od sela Krapja, europskog spomenika kulturne baštine A-kategorije i nalazi se na južnom ulazu u Park prirode Lonjsko polje.

Dođite kod nas i uživajte posavskoj hrani i moslavačkim vinima, u pogledu na gnijezdo roda, lastavica, divljih pataka...i na naše posavske konje...Na imanju se nalazi restoran čiji je kapacitet 80 mjesta u 3 prostorije, a tu je i otvorena terasa s 25 mjesta.

U našoj pečenjari koja može primiti 35 gostiju pripremamo sva jela s ražnja, roštilja, iz kotlića i peke.

Također možete provesti noć u ambijentu autohtonih posavskih kuća u kojima se nalazi 6 dvokrevetnih soba, jedna trokrevetna i apartman u 142 godine staroj kući koja ima dvije dvokrevetne sobe.

To je ukupno 20 postelja u Ekoetno selu Strug.

Osim tih smještajnih kapaciteta nudimo još 26 postelja u sedam autohtonih starih hrastovih kuća koje se nalaze u selima Krapje i Drenov bok, udaljenih od Plesma 2 i 5 kilometara, dakle na 5 minuta. Svaka od tih kuća ima dvije spavaće sobe i jednu ili dvije kupaone.

Dakle ukupno raspolažemo s 56 postelja! 

Lonjsko polje

Park prirode Lonjsko polje je najveće zaštićeno močvarno područje ne samo u Hrvatskoj već i u cijelom dunavskom porječju. Osnovna karakteristika ovog zaštićenog područja ukupne površine 50.650 ha periodične su poplave, najčešće u proljeće i u jesen koje uvjetuju vrlo veliku bioraznolikost. Zbog toga ovdje možete pronaći gotovo sve europske biljke vlažnih i močvarnih staništa (preko 550 vrsta). Životinjski svijet Lonjskoga polja također je vrlo raznolik. U Lonjskom polju gnijezdi veliki broj ptica(preko 250 vrsta), a naročito ptica močvarica. Bijele rode, žličarke, razne čaplje, orlovi štekavci i kliktaši, i mnoge ptice selice koriste velike pašnjačke površine tražeći hranu. Čak dva područja unutar Parka – Krapje đol i Rakita, proglašeni su posebnim ornitološkim rezervatima.

Lonjsko polje je značajno i po autohtonim pasminama domaćih životinja: turopoljska svinja, posavski konj, posavski gonič, podolsko govedo, posavska kukmasta kokoš i posavska guska. Na ovim se prostorima još zadržao tradicijski oblik pašarenja jer se stoka se u zajedničkim stadima veći dio godine nalazi na otvorenoj ispaši.

Nizinske poplavne šume pokrivaju 2/3 ukupne površine Parka prirode. One su veliko prirodno bogatstvo, posebice hrast lužnjak, koji zajedno s poljskim jasenom, grabom i johom čini mirno utočište za divlje svinje, srne, jelene i ostale životinjske vrste .U većini sela još prevladavaju tipične drvene posavske kuće. Neke su stare i više od 200 godina. Zbog ambijentalne očuvanosti starih kuća, sela lonjskog polja izgledaju kao u bajci.

Zbog velikog broja gnijezda roda, selu Čigoč je dodijeljen naslov prvog «Europskog sela roda».

ISKLJUČIVO po kupnji KUPONA sa partnerom dogovorite termin dolaska putem
tel:  091/6006377ili 091/600378, ili na mail: info@ekoetno-selo-strug.hr.