Uživajte u Istri! 3 dana i 2 noćenja u Novigradu - Hotel Nautica**** za 2 osobe s doručkom u superior sobi s pogledom na more, večerom,neograničeno korištenje wellness i spa oaze...uz čak 62% popusta!

159 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najromantičnije mjesto u Istri, oduševiti će Vas autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, šetnjom podno gradskih zidina, razgledavanju povijesnih znamenitosti, te tradicionalnim božićnim sajmom.

Naša je vizija postati Vaša sigurna i mirna luka u koju ćete se uvijek vraćati.

Mi smo nautičko - turistički kompleks vrhunske kvalitete koji će zadovoljiti iskusne nautičare te najzahtjevnije turiste i gurmane. Vrhunski opremljena marina Nautica, hotel Nautica**** s 4 zvjezdica, restoran Navigare s izvrsnom kuhinjom , ekskluzivni Lounge bar, kongresna dvorana opremljena najsuvremenijom tehnikom, fitness studio, bazen i wellness programi - stoje Vam na raspolaganju i oduševljavaju Vas tijekom cijele godine.

Sa iznimnim zadovoljstvom i ponosom želimo Vas obavijestiti da smo u drevnom, romantičnom istarskom gradiću Novigradu, koji datira iz 7. stoljeća, na samoj obali, otvorili prvi nautičko - turistički kompleks na Jadranu koji u svom sastavu objedinjuje hotel Nautica****, hotel s 4 zvjezdice, novoizgrađenu, jednu od najljepših marina na Jadranu - marina Nautica, ekskluzivni restaurant Navigare te lounge bar Nautica.

Ovaj centar nosi brand Nautica Hotels & Resorts i prvi je Nautičko turistički centar u Hrvatskoj koji objedinjuje sve segmente visoke turističke ponude s ciljem da se u potpunosti zadovolje sve potrebe naših gostiju.

Očekujemo Vas da svojim dolaskom svjedočite nastanku ekskluzivnog turističkog branda, prvog na ovim prostorima.

Uz noćenja u hotelu Nautica očekuje vas:

restoran Navigare

Ekskluzivni restoran „Navigare“ s gotovo 300 sjedećih mjesta, oduševit će sve goste marine, hotela, ali i Novigrada, željne izvorne istarske i mediteranske kuhinje. Jela ćete oplemeniti vrhunskim vinima, birajući vina s bogate vinske karte.

lounge bar „Nautica“

Lounge Bar „Nautica“ stvoren je za provođenje ugodnih popodnevnih sati uz brojne tople i hladne napitke, snackove i raskošne slastice. Večer provedite zabavljajući se uz veliki izbor naših maštovitih, raznobojnih i egzotičnih koktela.

wellness & Spa – kod nas je život med i mlijeko

Dobrodošli u Wellness centar Nautica – mjesto gdje vrijeme staje, gdje sve drugo zaboravljate. U atraktivnoj atmosferi wellness centra hotel Nautica svojim gostima omogućuje potpunu relaksaciju i revitalizaciju Vašeg duha i tijela, jednom riječju Vaš preporod! Uživanje u bazenu, Whirlpoolu ili u Aromatuševima je za goste hotela besplatno a nudimo i velik broj spa & wellness tretmana za potpuni ugođaj.

Za vrijeme boravka u Novigradu posjetite:

Dani švoja, 20.10.2012 - 30.11.2012, gastronomska manifestacija

Novigradske božićne radosti, 14.12.2012 - 16.12.2012, tradicionalni božićni sajam u Novigradu.

7. Međunarodni Ultra Marathon: Istra u vašem srcu, 16.12.2012.