Mmmmm!!!...slasni VELIKI wok po izboru i porcija ukusnog pohanog voća samo u Green Pointu u centru Zagreba u Varšavskoj i za samo 27kn!!! Živite zdravo i jedite zdravo uz Crno Jaje!

59 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte uz sve popularnije jelo današnjice - veliki WOK uz prilog po izboru i porciju pohanog voća po izboru te ostvarite još dodatnih 10% popusta na kupnju svih velikih ukusnih skakeova na bazi vode, mlijeka ili sojinog mlijeka...jer green je IN!

Green Point je Vaše mjesto zdrave, ukusne i povoljne prehrane u strogom centru Zagreba, u Varšavskoj ulici, broj 10! Crno Jaje Vam svakako preporuča posjet ovoj oazi zdravog života!

Ponuda uključuje: 

jedan veliki wok po izboru (prilog riža, kus kus, heljda, tjestenina)

jedna porcija pohanog voća po izboru (banana, jabuka, ananas) 

dodatnih 10% popusta (mora se iskoristiti zajedno s menijem) na kupnju svih velikih voćnih shakeova (na bazi vode, mlijeka ili sojinog mlijeka).

Jer green je IN!!!

Kupon se može iskoristiti do 30.06.2015.

JESTE LI ZNALI? 

Pripremanje hrane u woku danas je postalo trend u svim krajevima svijeta, pa i kod nas, no wok zapravo nije nikakva izmišljotina novog doba, nego tradicionalna kineska posuda za kuhanje.

 Lako ga je prepoznati po karakterističnom kupolastom obliku (obično promjera 33-36 cm) i visokim stijenkama. Može biti od nehrđajućeg čelika, aluminija ili gusa, a unutrašnjost mu je često presvučena neprianjajućim materijalom. Obično ima dvije kratke ručke (može imati i jednu dugačku), a često i poklopac. U njemu se hrana može pripremati na različite načine: od prženja, pečenja ili pirjanja do kuhanja na pari (uz upotrebu posebne mrežice). 

Pogrešno je misliti da je wok prikladan samo za pripremanje egzotičnih jela. Naprotiv, odlično će poslužiti i za spravljanje brojnih tradicionalnih specijaliteta hrvatske kuhinje.