PodržimoNaše

Dočekajte Novu godinu u Makarskoj u Hotelu Osejava**** uz 52% popusta! Uživajte u 4 dana/3 polupansiona za 2 osobe uz uključenu svečanu večeru, bocu vina, piće dobrodošlice...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Internet portal tripadvisor.com uvrstio je Hotel Osejavu među 10 najekstravagantnijih hotela na svijetu, čemu su sigurno pridonijeli ljubazno osoblje i prekrasan interijer. Dočekajte Novu Godinu u Dalmaciji uz živu glazbu, Makarska Vas zove!

Hotel Osejava mjesto je tradicije i uspomena. Na istim temeljima, još daleke 1929. otvoren je istoimeni prethodnik, koji je godinama slovio za najugledniji makarski hotel. Među mnoštvom gostiju, koji su mu se godinama vraćali, mnoga su poznata imena, poput Tina Ujevića ili nobelovca Alberta Moravie, ali i češkog državnika Jana Masaryka i mnogih drugih. Na tu slavnu tradiciju oslanja se i današnja Osejava.

Grad i more, boje i mirisi Mediterana, ne prestaju pred njegovim vratima. U ovaj hotel s četiri zvjezdice, u njegovih 45 soba i 5 apartmana, arhitekturom, fotografijama i dizajnom, diskretno su unešene kale i kalete, uličice, prizori i detalji Dalmacije. Tekstura kamenog zida i patina starih vrata od konobe, cvjetovi bugenvilije, odjeća na sušilu. Sobe, kao i interijer cijeloga hotela, tako postaju male urbane vinjete dalmatinske arhitekture, a fotografski murali poetiziraju interijer. Nejasna granica između stvarnosti i fantazije, fantazije onog Sredozemlja kojeg poznajemo iz knjiga i filmova. Sobe su, treba li posebno naglašavati komforne i suvremeno opremljene:AC, SAT TV, PAY TV, Internet, telefon, minibar, sef i sušilo za kosu.

Dodatno:
izlet na Biokovo u organizaciji Exploro travel-a uz popust od 50%, tj. 90kn po osobi. Ide se sa kombijima sve do vrha 1762 metra odakle se pruža pogled na unutrašnjost, Imotski, BiH, a te Split, otoke Brač, Hvar, Korčulu, poluotok Pelješac. Na vrhu svi gosti dobiju aperitiv. Sve informacije mogu dobiti na recepciji hotela Osejava.

Povijest grada Makarske najbolje se može upoznati u Franjevačkom samostanu, koji je proslavio 500 godina postojanja. U svojim prostorima čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej i Institut Planina i more.
Na Kačićevu trgu je crkva Sv. Marka , a s njezine su sjeverne strane u staroj školi galerija Gojak, gradska knjižnica, glazbena škola i Radio Makarska rivijera. Na obali je Gradski muzej i crkva Sv. Filipa. U parku Sv. Petra nalazi se obnovljena crkva Sv. Petra a odatle se pruža i prekrasan pogled na grad, veličanstveno Biokovo i pučinu.