Lipanj na otoku Krku u Blue Waves Resortu****! Ljetujte uz 2 ili 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi uz bogati buffet doručak i večeru, wellness... sve za 2 osobe, već od 1429kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetujte na Krku u Blue Waves Resortu uz 3 ili 6 dana za dvoje sa djetetom do 2 godine GRATIS i prvim djetetom 2-6 godina GRATIS...Dobrodošli na mjesto gdje Vaš odmor počinje! Ponuda vrijedi isključivo za termin: 01.-19.06.2015!

    Zamislite mjesto gdje uz jutarnju kavu na licu osjećate kapljice mora nošene laganim povjetarcem.... zamislite mjesto gdje dan počinje i završava s pogledom na more...... zamislite savršeno mjesto za odmor....

Blue Waves Resort  ima zaista jedinstvenu ponudu: hotelski sadržaji visoke kvalitete uz osjećaj privatnosti vlastitog doma.


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi (vrsta prema raspoloživosti),

bogati buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.


Ponuda uključuje: 

6 dana uz 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi (vrsta prema raspoloživosti),  

bogati buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.

Sve sobe su opremljene sa: 

bračnim krevetom, 

klima uređajem, 

satelitskom LCD televizijom, 

telefonom, 

WiFi, 

minibarom, 

sefom, 

odvojena kupaonica s kadom i sušilom za kosu, 

radnim stolom i stolicom.  

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

neograničeno korištenje Health & Relax zone (djeca do 12 godina moraju biti uz pratnju odrasle osobe; unutarnji bazen, fitness, jacuzzi); 

besplatan WiFi; 

besplatan parking na otvorenom.

Dijete od 0 do 2 godine GRATIS (spava u krevetu s roditeljima). Prvo dijete od 2 do 6 godina GRATIS. 

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@bluewaves.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

    Hotel je smješten je uz atraktivnu plažu, nedaleko od malog mjesta Malinske na otoku Krku. Ovo turističko naselje visoke kategorije je izgrađeno u tradicionalnom mediteranskom stilu koristeći moderne čiste linije i predstavlja jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicije.

    Blue Waves Resort raspolaže s 97 dvokrevetnih i obiteljskih soba. 
Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala i modernim dizajnom, ovaj resort se savršeno uklopio u primorski krajolik. Sobe su raspoređene u tri objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata.

U blizini možete posjetiti:

     Grad Krk danas je administrativno,političko, gospodarsko i vjersko središte otoka Krka. Od znamenitosti svakako preporučamo posjetiti Frankopanski kaštel iz 14.st., šesterostranu kulu na obali iz 15.st., rimski mozaik iz 1.st., te naravno neke od brojih galerija na koje ćete naići šetnjom kroz grad.
Vrbnik

    Vrbnik je malo slikovito mjesto na otoku Krku koje se nalazi na klisuri 48 m iznad mora. To je kraj gdje uspijeva posebna sorta vina- vrbnička žlahtina. Posjetite vrbničke konobe i vinarije...

Baščanska ploča

    Baščanska ploča nacionalni je spomenik kulture hrvatskog naroda. Predstavlja glagoljski natpis, ispravu isklesanu u 13 redaka teksta koji govori o darovnici hrvatskog kralja Zvonimira (1075-1089) crkvi Sv. Lucije u Jurandvoru, gdje je i Baščanska ploča i pronađena umetnuta u crkveni pločnik.

     Košljun je otočić franjevaca. U ovoj su oazi mira i dobra redovnici stoljećima skupljali i sačuvali mnoge vrijedne predmete koji se danas mogu razgledati u etnografskom i sakralnom muzeju. Samostan posjeduje i bogatu knjižnicu s oko 30.000 knjiga.

     Brojni izleti brodom uz panoramsko razgledavanje otoka Krka i susjednih otoka (Rab, Goli otok, Sv. Grgur, Lošinj, Košljun,...), polasci iz Krka, Malinske. 

     Špilja Biserujka već preko 100 godina privlači brojne posjetitelje pričom da je u njoj skriveno blago jednog krijumčara i bogatstvom podzemne galerije brojnih stalaktita, stalagmita i klacitnih stupova. Sama špilja je duga oko 110 m, a temperatura je tijekom cijele godine od 10 do 13 Celzijevih stupnjeva. 

    Akvarij Baška pruža jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana. Bogatstvo i raznovrsnost jadranskih riba (morska mačka, murina, jastog, kirnja, hobotnica...) prikazani su u dvadeset akvarija i 20m3 mora. U sklopu akvarija nalazi se jedna od najvećih zbirki jadranskih školjki i puževa u Hrvatskoj. Akvarij se nalazi u samom središtu Baške.