Ljetujte na trogirskoj rivijeri!!! Uživajte u Hotelu Medena u Segetu Donjem uz smještaj u sobama po izboru uz 7 noćenja na bazi polupansiona ili buffet doručka za 2 osobe već od 2646kn!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite 1 od 3 opcije smještaja u sobama Hotela Medena***: tourist class ili standard uz 7 noćenja sa buffet doručkom ili na bazi buffet polupansiona! Ponuda vrijedi do 19.08.'15.!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Ponuda uključuje: izbor između 3 opcije smještaja koji uključuju smještaj sa uslugom doručka ili na bazi polupansiona ( buffet doručak i večera) u hotelu Medena 3* u Segetu Donjem kod Trogira.

Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe:

Opcija 1: TOURIST CLASS 2*(7 noćenja sa buffet doručkom za 2 osobe u tourist class dvokrevetnoj sobi).-sadrži SAT TV, telefon, balkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana.

Opcija 2: STANDARD 3*(7 noćenja sa buffet doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj  standard sobi). - sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon.

Opcija 3: DE LUXE 4* (7 noćenja NA BAZI BUFFET POLUPANSIONA za 2 osobe u dvokrevetnoj de lux sobi).. novoopremljene sobe, SAT LCD TV, balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, kupaona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja.  POPUNJENO!!!


Eventualna doplata za pansionsku večeru za opcije TOURIST CLASS I STANDARD: 70,00kn/osobi i po danu.


Gratis parking i WI-FI.

Kuponi vrijede isključivo od 13.07.2015. - 19.08.2015. godine.

Prvo provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD KUPONA.

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Blaga jadranska klima, bujna sutropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića, u čijim se uvalavama kriju tiha ribarska i težačka naselja, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita pučka arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, raznodu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerti ozbiljne glazbe u srednjevjekovnim ambijentima gradova.


Smještajni kapaciteti

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.


Hotel Medena raspolaže sa 500 soba: deluxe ***, superior ***/+, standard *** i turist class **.

U ponudi je također i 8 moderno uređenih i klimatiziranih hotelskih apartmana.


Dvokrevetna soba tourist class **

Dostupne su dvije verzije dvokrevetne sobe: s bračnim ležajem ili s odvojenim ležajevima, a imaju SAT TV, telefon te balkon s pogledom na park. Soba nije klimatizirana.

Kupaonica je opremljena s tuš-kadom. Površina sobe je 18 m2.Dvokrevetna soba standard ***

Dostupne su dvije verzije dvokrevetne sobe: s bračnim ležajem ili s odvojenim ležajevima, a imaju SAT TV, telefon, klima uređaj te

balkon s pogledom na more. Kupaonica je opremljena s tuš-kadom, sušilom za kosu te dodatnim telefonom. Površina sobe je 18 m2.


Dvokrevetna deluxe soba sadrži:

Dostupne su dvije verzije dvokrevetne sobe: s bračnim ležajem ili s odvojenim ležajevima, a imaju SAT LCD TV, mini hladnjak, sef,

telefon, klima uređaj te balkon s pogledom na more. Kupaonica je opremljena s tuš-kadom, sušilom za kosu te dodatnim telefonom.

Površina sobe je 18 m2.

O HOTELU:

Hotel je podjeljen na dvije glavne zgrade, te dva paviljona - depadansi koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži, udaljeni od hotela 150 m. Hotel Medena raspolaže sa 630 soba: superior ***/+, standard *** i turist class **.

RESTORAN:

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.