Crno Jaje Vas vodi na Tenerife!!! 7 noćenja u prekrasnom resortu Beverly Hills Club u Los Cristianosu uz GRATIS parking i korištenje bazena,za do 6 osoba već od 1690kn! Kupon vrijedi do 01.06.2016.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vječnom ljetu na prekrasnim Tenerifima!!! Ponuda koja se ne propušta! Uživajte u obiteljskom odmoru za od 2 do 6 osoba!

Željeli biste otputovati na odmor na jednu od najpopularnijih turističkih destinacija gdje ćete zaboraviti na turobnu svakodnevicu i cijeli se dan moći zabavljati i opuštati bez ograničenja? 

Odaberite Tenerife, otok koji se ubraja među sedam Kanarskih otoka i koji je okupan suncem čitave godine.

Tenerife su najveći otok Kanarskog arhipelaga. Smješten je na zapadnoj afričkoj obali i krasi ga iznimna klima te ljeto koje vlada praktično 12 mjeseci u godini. Otok gostima nudi lijepe plaže, kristalno čisto i toplo more te brojne jedinstvene doživljaje kao što su na primjer vodeni i zabavni parkovi, izlet na treći najviši vulkan na svijetu, El Teide, Santa Cruz - grad pod zaštitom UNESCO-a i brojne druge znamenitosti.


Ponuda uključuje: TENERIFE (Španjolska) - Vaučer za 7 noćenja u studio apartmanu za 2, 4 ili 6 osoba (do 3 odrasle osobe + do 3 djece) u Beverly Hills Club Silverpoint.


Dodatno uključeno: 

Besplatan WI-FI cone (točke gdje je dostupnost WI-fi-a); 

besplatno parkirno mjesto (u slučaju najma automobila); 

besplatno korištenje bazena.


Moguć RENT A CAR! Bar na nekoliko dana i prođete cijeli otok (odlični autoputevi koji se ne plaćaju, a benzin je 20-tak % povoljniji nego u Hrvatskoj), cijene najma variraju od 40-tak € dnevno, do 80-tak za 7 dana (svakako prethodno rezervirajte i to on-line)!

   

   Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Smještaj u apartmanu za 2 odrasle osobe.

Opcija 2: Smještaj u apartmanu za 4 osobe (2odrasle+2 djece).

Opcija 3: Smještaj u apartmanu za 6 osoba (2 odraslih+4 djece, 3odraslih+3 djece) .


POVOLJNE AVIO KARTE! Vozite se low-budget avio kompanijom Ryan AirNorwegian koji direktno lete iz Bologne, Venecije, Munchena, Linza i Milana za Tenerife Jug (aerodrom je svega 15 minuta vožnje od hotela), a cijene povratne karte variraju od 70-150€ i više, ovisno o terminu i vremenu rezerviran.

Smještaj u apartmanima preporučamo obiteljima s djecom ili bračnim parovima iznad 35 godina!

1. BEVERLY HILLS SILVERPOINT RESORTS, južni dio otoka TENERIFE, LOS CRISTIANOS

Prekrasan zaselak u andaluzijskom stilu, usidren u suncem obasjanu padinu s koje se prostire pogled na idilično mjestašce Los Cristianos. Boravak u ovom popularnom ljetovalištu šarmantne arhitekture i iznimno ljubaznog osoblja i opuštajućeg ambijenta stvaraju idealne uvjete za uistinu čudesan odmor. 

Adresa: Beverly Hills Silverpoint Resorts, Avda. San Francisco, 12 Local B 38650 Los Cristianos, Arona, Tenerife

TIP STUDIO APARTMANA:

Za 2 osobe: 1/ 2: apartman s jednom dvokrevetnom sobom (najviše 2 odrasle osobe)

Za 4 osobe: 1/ 2+ 2: apartman s jednom dvokrevetnom sobom i dva dodatna ležaja (najviše 4 odrasle osobe)

SOBE/ APARTMAN:

Apartmani su prostorni, udobni i u potpunosti opremljeni.

Standardni apartmani u cijelosti su opremljeni i imaju satelitsku televiziju, dnevni boravak, kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju.

HOTELSKA PONUDA: check-in je dostupan 24 sata; glavni bazen Beverly Hills Cluba u obliku lagune i dodatan mirniji bazen (besplatno korištenje ležaljki i suncobrana); klupski prostor s barom i restoranom; bar kraj bazena; vanjski prostor za dječju animaciju; wi-fi internet zona

ZA DJECU: Krokodilova močvara - Tobogani, poligon s loptama, penjanje i pustolovine; Dječji klub (brojne aktivnosti, čak i predstave sa životinjama, sve pod nadzorima; Video igrice, biljar i stolni tenis, zračni hokej, stolovi za biljar i stolni tenis)

SPORT I ZABAVA: Tenis (moguća posudba reketa); Squash (klimatizirano i odlične prostorije za presvlačenje); Boćanje (tri pruge s 10 kugla); Petanka (dnevna natjecanja i pojedinačne igre).

Što posjetiti dok ste na Tenerifima 

1) Plaže Las Americas i Los Cristianos na jugu otoka, su dugačke i prekrasne pješćane plaze, a Atlantik je ugodan za kupanje, čak i uz malo veće valove... 

2) Nacionalni park Mount Teide - Vulkan, visok 3718 m, ujedno i najveći vrh Španjolske! 

3) Los Abrigos, poznat kao i ribarsko selo, svega nekoliko kilometara od vašeg hotela. Prekrasan pogled na Atlantik i riblji specijaliteti u odličnim restoranima i po pristupačnim cijenama nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

4) Loro Park i Siam Park, tematski parkovi s kojima će vaša djeca biti očarana, a niti vi nećete ostati ravnodušni. Obiluju vodenim atrakcijama, predstavama sa dupinima, a možete vidjeti i životinje u njihovom prirodnom okruženju. 

5) Zabave i noćni zivot u Las Americasu. J
ednostavno morate doživjeti, a svi zaljubljenici golfa uživat će u bezbrojnim golf terenima.

VAŽNO! Pri dolasku u hotel, dužni ste prisustvovati prezentaciji agencije u trajanju cca 3h o benefitima članstva i putovanja u turističkom klubu agencije. Prezentacija je organizirana u određenom terminu u svakom od hotela u ponudi. U slučaju da kupac ne prisustvuje prezentaciji, naplaćuje mu se pun trošak boravka. Individualna prezentacija odvija se u pratnji hrvatskog predstavnika.