[OSIJEK] Super jesenski paket mršavljenja!!! Dovedite se u formu uz Body Creator i vježbanje u termo kapsuli, infra red kapsuli, elektrostimulaciju...uz čak 70% popusta! Kupon do 15.11.'15.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto je prošlo a i naše tijelo je bilo na ''godišnjem'' odmoru? Vrijeme je da ga vratimo natrag u formu i to ponajprije uz dobru analizu tijela i nutricionističko savjetovanje a potom uz vrijedno vježbanje u Body Creatoru! ;)

Ponuda uključuje: paket mršavljenja u Body Creatoru Osijek.


Cijena uključuje: 

1 x Analiza tijela i nutricionističko savjetovanje, 

3 x Termo kapsula - vježbanje , 

3 x Infra red kapsula, 

3 x Elektrostimulacija na Body formeru .


Po primitku kupona obavezna rezervacija na e-mail: bodycreatorosijek@gmail.com  ili br.tel.: 031 411 036, 092 2601 245, uz KOD i ID sa kupona.


Adresa korištenja kupona: Reisnerova 100, Osijek.


RADNO VRIJEME: 

Ponedjeljak: 13:00h – 20:00h.

Utorak: 09:00h – 16:00h.

Srijeda: 13:00h – 20:00h.

Četvrtak: 09:00h – 16:00h.

Petak: 13:00h – 20:00h.

Subota: 09:00h – 14:00h.


Kupon vrijedi do čak 15.11.'15.


Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je ukupno oko 39 000 kilograma (39 tona) masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Dva takva pasivna tretmana za mršavljenje su i Infra crvena kapsula te Infra-body-wrapping.


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Elektrostimulacija - Body former

Današnji način života rezultirao je povećanim stresom, smanjenim kretanjem , konzumiranje nezdravih tvari . To za posljedicu ima povećanje tjelesne mase , zastoj životnih tekućina u tijelu, bolne sindrome, celulit. BODY FORMER sa svojih 9 programa rješava ili preventivnom primjenom sprječava navedene poremećaje i tegobe. Određenim pozicioniranjem različitih elektroda moguće je postići :

Pojedinačnu stimulaciju mišića

Grupnu stimulaciju mišića

Iono forezu

Intenferentne struje

Tonifikaciju

Podizanje grudi i stražnjice

Jačanje muskulature

Kvalitetna limfna drenaža

Uklanja celulit