Romantičan vikend za dvoje na otoku Rabu!!! Uživajte uz 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj superior sobi sa balkonom u Luxury Boutique Hotelu Arbiana****, piće dobrodošlice...za samo 1130kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Arbiana hotel je čarobno mjesto, oaza razvijena kako bi ponudila najtopliju dobrodošlicu ..Djeca do 5,99 godina koja spavaju sa roditeljima u krevetu - GRATIS! Kupon se može iskoristiti u terminu 01.-13.10.'15.!

Ponuda uključuje: 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj SUPERIOR sobi sa balkonom za 2 osobe u Luxury Boutique Hotelu Arbiana, piće dobrodošlice, besplatna nadogradnja s pogledom na more (ovisi o raspoloživosti), besplatan parking, besplatan WI-FI.


Kupon se može iskoristiti u terminu 01.10.-13.10.2015.

Djeca do 5,99 godina koja spavaju sa roditeljima u krevetu - GRATIS.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina sa hotelom, a po primitku kupona rezervacija uz KOD i ID kupona po primitku na br.tel.: + 385 (0) 51 725 563 ili e-mail: info@arbianahotel.com.


ARBIANA HOTEL ****, RAB

Arbiana hotel je čarobno mjesto, oaza razvijena kako bi ponudila najtopliju dobrodošlicu ...pažnja posvećena detaljima i domišljatosti arhitektonskih rješenja u toplini atmosfere koju stvara, gostoljubivost i vedra profesionalnosti domaćina, zadovoljit će očekivanja većine zahtjevnih gostiju sa najfinijim ukusom.

Smješten u starom gradu Rabu, na samoj obali mora i granici sa mediteranskim parkom, Arbiana Hotel ima 28 šarmantno uređenih soba i apartmana.

Svaki romantični kutak razlikuje se po obliku, dekoru interijera i vlastitim individualnim detaljima.

Izvorno izgrađen u 1924, bio je omiljeno mjesto za odmor za Austro - Ugarske aristokracije.

Danas sa šarmantnim arhitektonskim značajkama, raskošnim tkaninama, brigom za detalje, te elegantnim postavkama stvara toplu i prisnu atmosferu u kojoj svaka duša može naći intimni kutak za sebe.

Veličanstveni pogled sa balkona preko pjenušavog Jadranskog mora išaranog brodovima, svježina mediteranskog bilja i šaputanja antičkog i srednjovjekovnog kamenja probudit će vaša osjetila i pomoći Vam da se opustite.

U potrazi za savršenstvom, biti čete zaslijepljeni od romantike i intimnosti okolnih prostora, očarani povijesti utisnute u starom gradu, inspirirani ljubavnim treperenjem starih zidova ... dok će Vam pogled na besprijekorne i netaknute kreacije prirode oduzeti dah.

Primarni cilj vlasnika bio je stvoriti romantičnu i ugodnu atmosferu, mali raj za parove i gurmanske putnike.

Hotelski restoran „Agatini vrtovi“, uz romantičan ugođaj i jedinstveni jelovnik, servira Mediteranski nadahnute delicije s otoka - estetski ugodane oku koje pružaju čisti užitak za tijelo i dušu.

Kroz najljepši vrt grada Raba ulazite u hotelsku multifunkcionalnu dvoranu.

Lijepo oblikovanu i potpuno opremljenu s naprednom tehnologijom, to je pogodan za prostor za većinu događaja, od seminara i konferencija do svadbenih svečanosti.

To je prostor u kojem naporna predavanja i najzahtjevnije teme postju zanimljive i ugodne.

Arbiana hotel omogućuje da svoj jednostavni užitak pretvorite u nezaboravne trenutke.

OPIS SOBE - DVOKREVETNA SOBA SUPERIOR

Superior dvokrevetne sobe smještene su na svim katovima hotela i odlikuju se svojom prostranošću i prekrasnim pogledom na morske horizonte i park. Također posjeduje vlastiti balkon.

Sve su sobe opremljene klima uređajem, stereo uređajem i satelitskom televizijom, direktnim pristupom na internet, minibarom, sefom, direktnom telefonskom linijom i fenom.

Klijentima na raspolaganju stoji i kućni ogrtač i papuče za sobu. Veličina soba je cca. 25 – 32 m2.