PodržimoNaše

Idiličan gastro užitak! Ručak za 2 osobe u Izletištu Korablja Tišinić kraj Petrinje uz 2 menija na odabir već od samo 45kn! Ukusne pečene češnjovke/krvavice ili korabljina kotlovina i domaće krpice...

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u idiličnoj prirodi Izletišta Korablja Tisnić, posjetite njegov mini zoo vrt, družite se sa srnama, vozite na karuselu, povedite cijelu obitelj jer prostrano imanje omogućuje mnogo prostora za igru, šetnju, trčkaranje i veliku radost Vašoj djeci, daleko od gradske vreve...

Ponuda uključuje: ručak u Izletištu Korablja Tišiniću Taborištu kraj Petrinje uz 2 menija na odabir:


Ponuda 1: Pečene češnjovke i krvavice za dvoje s prilogom (krpice sa zeljem i krumpir 

Ponuda 2: Specijalitet kuće; Korabljina kotlovina i domaće krpice (divljač u kotlovini)


Razgledavanje (domaćih i divljih) životinja - mini zoo

Izletište "Korablja Tišinić" dom je nesvakidašnim životinjama za ovo područje. U ugodnoj šetnji našim izletištem tako možete vidjeti:

ukrasne kokoši,

ukrasne guske,

ukrasne fazane,

koze,

divlje svinje,

klokana,

rakuna,

dikobraza,

a imanjem slobodno šetaju ljama, krdo jelena lopatara i dva prekrasna psa tornjaka.

Za veće skupine tj. organizirane posjete razgledavanje životina odvija se u pratnji domaćina Bože koji će vam odgovoriti na sva pitanja u vezi životinja. Naći će se tu i pokoja anegdota iz života na OPG Tišinić.


Zabavne igre za djecu


Prostrano imanje izletišta "Korablja Tišinić" idealno je za djecu jer nudi razgledavanje životinja, mnogo prostora za šetnju, trčkaranje i igru daleko od gradske vreve i opasnih prometnica.

Veliku radost djeci pruža i vožnja u maloj traktorskoj prikolici koju vuče restaurirani traktor, oldtajmer, marke "Fend".


Izletište "Korablja Tišinić" idealno je za organizirane posjete djece vrtićke ili školske dobi tj. organizaciju škole u prirodi. Za organizirane posjete ponuda uključuje postavljanje zabavnog parka za djecu tzv. "tvrđave".

Hrana i piće


Ponuda izletišta "Korablja Tišinić" obuhvaća široki raspon gotovih jela i jela po narudžbi, s roštilja ili iz krušne peći, pića i slastica. Pogledajte naš jelovnik, cijene su pristupačne, a ljubazno osoblje pobrinut će se za dobru atmosferu.


Zavisno od vremenskih prilika, (godišnjeg doba) i želja posjetitelja, hranu i piće poslužujemo u autentičnoj posavskoj korablji ili na natkrivenoj terasi u okviru koje se nalazi i krušna peć.

S trenutnim kapacitetom od 80 mjesta izletište "Korablja Tišinić" vrlo je pogodno za proslavu:

krstitaka,

krizmi,

rođendana,

manjih svatova,

proslave godišnjica mature,

kao i svih drugih svečanih događanja u vašoj obitelji.

 

Zasebna prostorija, kapaciteta 20 do 25 mjesta, interesantna je poslovnim korisnicima za organizaciju:

poslovnih ručkova,

svečanih sjednica,

proslava obljetnica,

prezentacija vaših proizvoda.

Izdvojenost izletišta vrlo je pogodna za "team bilding" i "team spirit" druženja. Za organizirane posjete (više od 20 osoba) nudimo mogućnost dogovora oko menija.


Kupon se može iskoristiti isključivo subotom i nedjeljom.

Kupon se može iskoristiti do 31.01.2016., osim za vrijeme Božićnih i Novogodišnjih blagdana.

Obavezna prethodna rezervacija minimalno 48 sati ranije na broj telefona: 044 861 305 ili  099 851 47 64  uz KOD i ID s po primitku kupona.