[ZAGREB] Pomladite svoje lice!!! 2 vakumske masaže lica sa vitaminom C, 2 RF lica, 2 galvanske struje za učvršćivanje vrata i dekoltea u Beauty centru Marina u ZAGREBU, za samo 199 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi newsletter pretplatnici ostvaruju popust u iznosu 40kn! Svim kupcima kupona na Crnom Jaju GRATIS 2x liposomi na bazi caviara i colagena i 2x Maria Galland maska caviar! Kupon je iskoristiv do 31.01.2016.!

Ponuda uključuje: Beauty centar Marina, Zagreb - jesenski i zimski tretman lica za samo 199kn!


Cijena uključuje: 

2 vakumske masaže lica sa vitaminom C,

2 RF lica,

2 galvanske struje za učvršćivanje vrata i dekoltea.Tretman traje 60-90min.

Gratis 2x liposomi na bazi caviara i colagena i 2x Maria Galland maska caviar!


LIPOSOMI CAVIAR/COLLAGEN

Zbog nedostatka vode vezivno tkivo slabi, slabe i vlakna kolagena i elastina, pa koža gubi napetost i elastičnost. Unoseći barem 8 čaša vode dnevno zadovoljavaju se potrebe organizma ali ne i kože. Koža većinu vode ne može zadržati u stanicama pa ju moramo nadoknaditi određenim preparatima: prirodnim ovlaživaćima  - liposomima. Liposomi su mikročestice slične staničnoj membrani sastavljene uglavnom od fosfolipida koji prolaze kroz staničnu membranu unoseći tvari od vitalnog značenja za rad stanica. Zahvaljujući svojoj strukturi lako prodire u dublje slojeve i imaju sposobnost postupno oslobađati aktivne supstance čime se osigurava produljeno i blagotvorno djelovanje. Aktivni su isključivo pri temperaturi 38-39 c koje postižemo pomoću radio frekvencije.


POMLAĐIVANJE LICA RADIOFREKVENCIJOM

Nekirurško prirodno zatezanje kože lica

Radiofrekvencija lica  koristi se za prirodne i učinkovite tretmane zatezanja kože lica čiji su rezultati vidljivi već nakon jednog tretmana.

Uređaj za tretmane radiofrekvencije stvara radiofrekventno polje preko elektroda na koži čime se zagrijavaju dubinski i površinski slojevi kože. Zagrijavanje djeluje na povećanje proizvodnje kolagena i elastina u tijelu- proteina koji pomažu održavati elastičnost i čvrstu strukturu kože.

 

Radiofrekvencijom se najčešće rade tretmani sljedećih područja na licu:

čelo - podizanje obrva, zatezanje kože i smanjivanje bora 

područje oko očiju - smanjivanje bora i linija

obrazi - zatezanje i učvršćivanje opuštene kože, smanjivanje proširenih pora, izglađivanje bora i linija

linija čeljusti - zatezanje i učvršćivanje opuštene kože


Zbog poticanja kože na obnavljanje svojih prirodnih funkcija (obnavljanje proizvodnje kolagena i elastina) nakon završenog paketa tretmana rezultati koji se dobiju mogu trajati i do 24 mjeseca, ovisno o fiziologiji klijenta.


  Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.


Termin rezervirati 5 dana unaprijed na br.: 095/830-1838, uz KOD i ID kupona po primitku.

Posjetite naš Facebook ;)