PodržimoNaše

Super paket MRŠAVLJENJA i preoblikovanja tijela u VARAŽDINU! Čak 15 tretmana u Salonu Artevita, uz čak 74% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz 74% popusta, priuštite sebi efikasne i neinvazivne tretmane mršavljenja te se riješite masnih naslaga i celulita! Kupon vrijedi do 15.01.2016.!

Ponuda uključuje: 

10 vibratornih masaža i 5 limfnih drenaža.


Tijekom razdoblja trajanja tretmana, preporuča se dodatni unos tekućine, kretanje i ispravna prehrana.


Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Vibroterapija

Aparat CELLUTEC G-5 služi za učvršćivanje i remodeliranje tijela, mršavljenje, borbu protiv celulita i za drenažu. Utvrđeno je da minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže, a uz to je tretman vrlo ugodan.

On će potaknuti metabolizam i izmjenu tvari, eliminirati toksine, poboljšati cirkulaciju te vratiti elastičnost i glatkoću koži. Proces vibroterapije temelji na laganim vibracijama do 60 Hz koje prodiru u površinske slojeve tkiva.


On kombinira efekt masaže i termodeke jer zagrijava i razbija nakupine masnih stanica te vas dugoročno oslobađa efekta narančine kože.

Minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže. Tretman je jako ugodan i klijentice ga jako vole! 


Obavezna najava i rezervacija termina 7 dana ranije na telefon: 095/507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku.
Kupon vrijedi do 15.01.2016.