Nova godina u Bizovačkim toplicama! Doček u hotelu Termia uz piće dobrodošlice, bogati buffet stol uz neograničenu konzumaciju tijekom cijele noći, pjenušac u ponoć.. sve za 1 osobu po super cijeni!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nova godina u Bizovačkim Toplicama očekuje Vas i s bogatom novogodišnjom tombolom te nezaobilaznim novogodišnjim menijem od kojeg i nama koji pišemo ovaj tekst zazubice rastu - hladna predjela, glavna jela, juhe, salate, slatki kutak,...

Ponuda uključuje: 

doček Nove godine 2016. u Bizovačkim toplicama u hotelu Termia uz glazbeni sastav Essekeri, 

piće dobrodošlice, 

bogati buffet stol uz neograničenu konzumaciju tijekom cijele noći, 

pjenušac u ponoć, 

1 kupon za bogatu novogodišnju tombolu, sve za 1 osobu.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 031 685 100. Obavezna tel. rezervacija isključivo na 031 685 100 ili na mail termia@bluesunhotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

Ponuda se može iskoristiti isključivo za doček Nove Godine 31.12.'15.

Novogodišnji Menu možete pogledati ovdje.

Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Gdje se nalazimo?

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.