[ZAGREB] Trajni lak vrhunskih renomiranih firmi!!! Studio Lady iz Zagreba donosi Vam trajni lak Cuccio + njegu ruku Cuccio uljem, maskom i maslacem za samo 79 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica. Kupon vrijedi do 25.03.2016.!

Ponuda uključuje: Trajni lak Cuccio + Njega ruku Cuccio uljem, maskom i maslacem za samo 79 kn!!!

French manikura naplaćuje se extra 20kn!

Skidanje GELA prije pripreme nokta za trajni lak - 100 kn!


Radno vrijeme: 13.00-20.00h i po dogovoru.Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi!

Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.Male stvari čine razliku. Pomno njegovana ruka daje novu dimenziju samopouzdanja. Naše ruke su svakodnevno izložene. Pogledima. Zato njihovoj njezi trebamo posvetiti pažnju tijekom cijele godine. Što vaše ruke govore o vama?


5 koraka za sjajne nokte i njegovane ruke:


1. Skidanje starog laka za nokte


Skidanje dotrajalog laka za nokte, treba obaviti pažljivo. Bilo da se radi o gelu, trajnom ili običnom laku, vrlo je važno učiniti to tako da se što manje ošteti ploča nokta. Zašto je to bitno? Vrlo jednostavno. Kuća bez temelja nije čvrsta kuća. Svaki korak u manikuri, priprema je za sljedeći korak, a vodi nas ka krajnjem cilju – predivnoj ruci.


2. Priprema nokta


Kod pripreme nokta, isti se oblikuje na željenu dužinu i odgovarajući oblik. Najprirodniji efekt kod biranja oblika, postići će se tako da se zrcalno prati oblik korijena nokta. Nakon toga, nježno se potiskuje kutikula, i odstranjuje isključivo višak. Sve više je previše, dovodi to mikro-ozljeda, potencijalnih upalnih procesa, infekcija ili u najgorem slučaju oštećenja matriksa nokta, a samim time i njegove ploče.


3. Odabir boje


Iako odabir boje zvuči poprilično jednostavno, ponekad to baš i nije. Koliko nijansi crvenog ruža postoje, a koliko nijansi crvenog ruža vam baš pristaje? Potrebno je odabrati boju koja odgovara podtonu kože, najčešće biranim odjevnim kombinacijama, eventualnim poslovnim prilikama, ali i osobnim preferencijama. Ponekad je uskladiti sve te parametre zaista jednostavno, a ponekad malo zahtjevnije.


4. Lakiranje


Nakon pripreme nokta i odabira boje, lakiranje je pravi mačji kašalj. Obavezno se nanosi baza. Ona štiti nokat, ali i lak. Boja se nanosi u dva sloja, za savršenu punoću i gustoću teksture. A završni sloj je nezaobilazan kako za finalni sjaj, tako i za maksimalno osiguranje dugotrajnosti laka. Potrebno je samo paziti da rubovi budu uredni, a lak lakiran što je više moguće uz kutikulu.


5. Njega


Njega je šlag na torti. Njegujuće ulje umasirano u kutikulu nokta ima višestruku korist. Hrani matriks nokta, kožicu oko nokta čini još urednijom, a lak još mrvicu sjajnijim. Za kraj krajeva, hidratantna krema za ruke. I evo ih! Savršene!


Obavezna rezervacija termina na br. tel. 091/3866-305, 2 - 3 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.