Uskrs u Trogiru! Dočekajte blagdan uz odmor na bazi 3 noćenja sa bogatim buffet doručkom i Uskršnjom večerom u Hotelu Medena u Segetu Donjem sve za 2 osobe po super cijenama!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite najveći kršćanski blagdan u Hotelu Medena u Segetu Donjem uz 3 noćenja u sobama na odabir, 1 x slatka dobrodošlica u sobi, 3 x bogati buffet doručak, 1 x Uskršnja večera 27.03.2016., korištenje SPA-usluge! Djeca do 3 godine GRATIS!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 


Ponuda uključuje: Uskrs u Hotelu Medena, Seget Donji na bazi 3 noćenja sa bogatim buffet doručkom i Uskršnjom večerom, sve za 2 osobe.


Paket aranžman za 2 osobe uključuje:  4 dana i 3 noćenja u dvokrevetnim sobama, 1 x slatka dobrodošlica u sobi, 3 x bogati buffet doručak (27,03, bogati tradicionalni doručak), 1 x Uskršnja večera 27.03.2016 , korištenje SPA-usluge svakodnevno: finska sauna, korištenje teniskih terena.

Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe:


OPCIJA 1 (930,00 kn): ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatizirana, balkon sa pogledom na more, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon.

OPCIJA 2 (990,00kn) : STANDARD SOBA 3* + - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more. Nalaze se na 7. i 8 katu A i B zgrade.  

OPCIJA 3 (1070,00kn): SUPERIOR  SOBA 4*-- novoopremljene sobe, SAT LCD TV, manji balkon sa prekrasnim pogledom na more, klimatizirana soba, krona sa tuš kadom i fenom za kosu, mini frižider, telefon, fotelja.

Piće nije uključeno u cijenu ponude i plaća se na licu mjesta.

Smještaj je u dvokrevetnim twin ili double sobama, ovisno o raspoloživosti.

           Double soba (bračni krevet dimenzija 140x200 cm).

          Doplata za dodatni obrok iznosi 7,00 EUR po osobi po obroku.


Cijena uključuje: 20% popusta na frizerske usluge u hotelu, potrebna prethodna rezervacija.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Blaga jadranska klima, bujna sutropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića, u čijim se uvalavama kriju tiha ribarska i težačka naselja, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita pučka arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, raznodu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerti ozbiljne glazbe u srednjevjekovnim ambijentima gradova.

Hotel Medena je smješten na površini od 60 hektara borove šume. Udaljen je 4 km od Trogira, 7 km od zračne luke Split, a sa starim ribarskim selom Segetom povezan je šetnicom uz more – lungomare – u dužini od 1 km. 


Hotel u ponudi ima:

Klimatizirani restoran,

Grill restaurant na plaži * 

Pizzeria * 

Aperitiv bar * 

Kongresna dvorana * 

Souvenir shop * 

Frizerski salon * 

Dance terasa * 

Disco * 

Salon za masažu * 

2 salona za seminare.


Soba: 620  

Katova: 8 (svaka zgrada) 

Liftova: 8


Udaljenost od plaže: 150 m. Plaža je betonirana, na dijelove stjenovita, šljunčana, pogodna je za djecu.


Smještajni kapaciteti

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

Hotel ima dvije glavne zgrade, A i B, te dva paviljona C i D.

O HOTELU:

Hotel Medena se sastoji od dvije glavne zgrade (A i B odjel), te od dva paviljona – depandansi (C i D odjel) koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži.

SOBE ECONOMY  (ukupno 208 soba): sobe opremljene su sa  telefonom, satelitskom TV, balkonom sa pogledom na more, klima uređajem, kupatilom sa sušilom za kosu i telefonom.

SOBE STANDARD  (ukupno 96 soba): sobe su renovirane 2005. godine, imaju telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na more. Nalaze se na 7. i 8 katu A i B zgrade.

SOBE SUPERIOR  (ukupno 72 soba) – 36 soba je renovirano 2008. godine. Sobe imaju manji balkon sa staklenom stijenkom i pogledom na more,  nalaze se na  6. katu B zgrade, kupatilo sa sušilom za kosu, sef, mini hladnjak, LCD TV, klimu. 36 soba je renovirano 2013. godine, imaju kupatilo, sušilo za kosu, sef, mini hladnjak, LCD TV, klimu i balkon sa pogledom na more.

RESTORAN:

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.