[STUBIČKE TOPLICE] Opuštanje u Stubakima!!! Cjelodnevno kupanje + “PAR EXCELLENCE” masaža u trajanju od 60 min u Hotelu Matija Gubec za samo 98 kn po osobi!

74 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

“PAR EXCELLENCE” masaža je jedinstven masažni tretman u našem “Svijetu masaža”, osmišljen od tima fizioterapeuta hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama! Osjetite ljekovita svojstva termalne izvorske vode! Dijete do 5 godina cjelodnevno kupanje GRATIS uz pratnju punoljetne osobe!


“PAR EXCELLENCE” masaža


Ova masaža, krajnje izbalansirano, objedinjava čak četiri vrste masažnih tehnika (medicinsku, sportsku, masažu refleksnih zona i akupresuru), a izvodi se hladno prešanim, nerazrijeđenim *uljem koštica marelice.


Tretman započinje blagom medicinskom masažom koja postupno prelazi u čvršću, sportsku masažu. Tako će se Vaše tijelo opustiti i zagrijati, a napeti mišići omekšati. U nastavku tretmana na red dolazi terapija Vaših refleksnih zona na šakama i stopalima gdje se ciljanim pritiscima oslobađaju blokade i ostatak napetosti u tijelu. Ovako pripremljeno i opušteno Vaše je tijelo spremno za akupresuru. Akupresura je masažna tehnika kojom se ručno stimuliraju određene energetske točke tijela, a dio je tradicionalne “Tui-na” kineske masažne metode. Ciljevi su slični kao i kod akupunkture, ali se umjesto iglica koriste drveni štapići.

U završnom dijelu “PAR EXCELLENCE” masaže, Vaše tijelo će uživati u medicinskoj masaži ugrijanim *uljem koštica marelice. Doživjeti ćete potpunu relaksaciju i osloboditi puteve za dotok nove energije duha i tijela.


Jeste li znali?

* Ulje od koštica marelice dobiveno je hladnim prešanjem sjemenki. 

Sadrži izobilje vitamina kao što su vitamin A i E, te esencijalne masne kiseline, linolnu i olinsku. Zbog svog bogatog sastava, antiseptičkog i antibakterijskog djelovanja, ulje marelice izuzetno je efikasno u liječenju, ali i sprječavanju najrazličitijih kožnih oboljenja i promjena na koži (pojava sitnih bora na licu, kod prisustva bolnih i upaljenih akni i bubuljica na koži, kod raznih infekcija, prisustva opekotina nakon izlaganja suncu, alergijskih reakcija, kod intenzivnog mašćenja kože). 

Mnoga znanstvena istraživanja instituta za istraživanje raka opisuju sjemenke iz koštice marelice kao bogat izvor vitamina B17 koji se preporuča za upotrebu i pomoć pri terapiji svih oblika malignih tumora. Ovo ulje preporučljivo je koristiti i kada je koža savršeno zdrava i čista. Zaštiti ćete je od utjecaja štetnih bakterija i nečistoća, te sačuvati balans njenih sastojaka i usporiti njeno starenje.

Ponuda uključuje:

Cjelodnevno kupanje + “PAR EXCELLENCE” masaža u trajanju od 60 min u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.


Bazeni rade petkom i subotom od 08:00h do 24:00h, a ostalim danima od 08:00h do 22:00h.

SVIJET MASAŽA

Kako bi Vaš boravak u Hotelu Matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, anti stres, anti celulit, relax, hot stone (masaža ugrijanim kamenjem) ili žad (ugrijano ili hladno kamenje zelenog žada) masažu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima kima, argana ili jojobe.

Dijete do 5 godina cjelodnevno kupanje GRATIS uz pratnju punoljetne osobe.

 

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim blagotovornim svojstvima  koja pogoduju liječenju raznih ozljeda, išijasa, reumatizma i sl. Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama hotel je s dugogodišnjom tradicijom, smještajnog je kapaciteta 97 soba i ukupno 220 kreveta. Raspolaže sa unutarnjim kupalištem i svijetom masaža, te u svojoj ponudi koristi sve blagodati izvorske termalne vode.

Jeste li znali?....da je plivanje najzdraviji oblik sporta..;)