[STUBIČKE TOPLICE] Proljeće u Stubičkim Toplicama! 3 dana, 2 noćenja u Hotelu Matija Gubec na bazi Polupansiona uz BUTELJU VINA, neograničeno korištenje zatvorenog bazena za dvoje po super cijeni!

106 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je iskoristiva do 31.05.'16., a za djecu do 5 godina je GRATIS! Prije kupnje kupona odaberite vikend ili tjednu opciju! U subotu 30.4. koncert i zabavno glazbeni program uz Rajka Suhodolčana!

Gosti željni zabave mogu nakon večere ostati na glazbi i plesu, a gosti željni mira i opuštanja mogu koristiti bazen i 'Svijet masaža' koji vikendom radi produženo. Za svakoga ponešto.

Mjesec travanj je mjesec događanja u hotelu Matija Gubec gdje naši gosti uz pristupačne cijene, ugodan ambijent i ljubazan personal, mogu očekivati maksimalno za svoj novac.


Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Uz gastronomske delicije i vrhunsku uslugu stres nestaje!

Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.


Ova ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja na bazi Polupansiona za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama,

BUTELJA VINA,

korištenje zatvorenog bazena Hotela,

free wifi, 

parking, 

smještaj u dvokrevetnim sobama

Dijete do 5 g. GRATIS!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

1) Pet-ned - 2 noćenja s polupansionom za dvoje

2) Pon-pet - 2 noćenja s polupansionom za dvoje


U subotu 30.4. koncert i zabavno glazbeni program uz Rajka Suhodolčana!

Nadoplata iznosi 38,00kn po aranžmanu, a za vanjske goste 99,00kn sa uključenom večerom (bogati švedski stol).

SMJEŠTAJ

Hotel Matija Gubec, hotel je sa dugogodišnjom tradicijom smještajnog kapaciteta 97 soba, sa ukupno 220 kreveta u jednokrevetnom, dvokrevetnom i trokrevetnim sobama, svaka soba ima TV.

Bazenski dio hotela, koji se sastoji od unutarnjeg bazena  i poluotvorenog bazena ( napomena: ovaj bazen trenutno nije u funkciji ), povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. 

BAZEN SA  SA NAJLJEKOVITIJOM TERMALNOM VODOM U CIJELOJ REGIJI

Unutarnji (zatvoreni) bazen otvoren je tijekom cijele godine ( drugi, poluotvoreni bazen trenutno NIJE u funkciji ). Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim lječilišnim svojstvima koja pogoduju liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma, i sl. Odlikuje se visokom temperaturom na izvoru (43-63°C) što je dokaz da dolazi iz velikih dubina.

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

SVIJET MASAŽA

  Kako bi Vaš boravak u hotelu matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

RESTORANI I SADRŽAJI

U hotelu se nalazi a-la carte restoran sa bogatom ugostiteljskom ponudom domaće i internacionalne kuhinje, sa nekoliko zasebnih prostora i GALA dvoranom za održavanje raznih prigodnih svečanosti.

Hotel raspolaže sa suvremeno opremljenom klimatiziranom kongresnom dvoranom s kapaciteta do 250 osoba, koja je djeljiva na dvije manje dvorane za rad do 100 osoba, 1 klimatiziranom dvoranom za seminare do 40 osoba, te dvjema manjim prostorijama za sastanke do 15 osoba, uz aperitiv-bar u blizini. Ispred hotela nalazi se parkiralište sa preko 100 parkirnih mjesta i hotelska garaža sa dodatnih 12 mjesta. U predvorju gosti se mogu opustiti uz caffe-bar i besplatan Wi-Fi.

Moguće korištenje ''Svijeta masaža'' - na raspolaganju Vam je čak 8 fizioterapeuta (30min - 35kn)!

HOT STONE MASAŽA

Jedinstvena je tehnika masaže, kombinacija blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i prekrasne, mirisne podrške eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti. Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

POVIJESNO - POUČNA STAZA KAMENJAK

U neposrednoj blizini hotela, nalazi se nedavno obnovljena staza Kamenjak kroz koju se možete upoznati sa florom i faunom te povijesnim činjenicama iz doba Seljačke bune te vidjeti hrast Galežnjak na kojem su vlastelini vješali kmetove u doba bune.

Trasa današnje Povijesno-poučne staze, obnovljena je šetnica namijenjena gostima tadašnjeg Kupališnog lječilišta, a datira iz 1914. godine. Uz odmorišta s klupama i stolovima uz stazu, u blizini hrasta Galženjaka nalazilo se raspelo – Kamenjačka pobožnost. Od tog mjesta nadalje bila je uređena planinarska staza koja je vodila prema vrhu i drvenom zdanju vidikovca, nedaleko imanja starosjedilaca Vrančića. Otuda se pružao pogled na Donju Stubicu, stubičku kotlinu i sjeverne obronke Medvednice

Ugodnom šetnjom po Povijesno-poučnoj stazi dolazimo do hrasta Galženjaka. Usmena predaja govori da su na tom hrastu vješani pobunjeni kmetovi u velikoj Seljačkoj buni 1573. godine. Iako oštećen gromom, hrast još uvijek odolijeva zubu vremena i zazeleni krošnju svakog proljeća.

Danas hrast Galženjak ima status zaštićenog spomenika prirode.

Crno jaje preporuča kupnju kupona, te rezervaciju termina dolaska na tel.: 049/282 501049/282 420, ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.