PodržimoNaše

Nova ponuda Laser centra Trinity - BIKINI FIT Basic! 15 vrhunskih tretmana mršavljenja uz čak 3 sa TWiN kavitacijom koja 2x brže uklanja masne stanice za samo 749 kn!

146 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ultra brzi paket mršavljenja Bikini Fit Basic sa Twin kavitacijom i rezultatom u 3 tjedna! Svi newsletter pretplatnici ostvaruju dodatni popust u iznosu od 150kn uz kod u neesletteru! Kupon je iskoristiv do čak 18.06.'16! Plaćanje karticama na rate...

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity Zagreb, Rijeka ili Osijek - ultra brzi bikini fit BASIC paket mršavljenja u samo 3 tjedna i 3 dolaska. 


Cijena uključuje: 

čak 15 vrhunskih tretmana mršavljenja sa novitetom na hrvatskom tržištu čak 3 tretmana TWIN kavitacijom koja 2x brže uklanja masne stanice u neponovljivoj akciji za samo 749 kn!!!

Dodatni newsletter popust u iznosu od 150 kn!!!

Prije kupnje kupona, izaberite grad:

 Opcija 1 Zagreb - 15 tretmana u službi Vaše Linije za 749 kn 097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - 15 Tretmana u službi Vaše linije za 749 kn  098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - 15 tretmana u službi Vaše linija za 749 kn  095/730-2824 (Osijek)


CIJENA UKLJUČUJE:

Opcija 1 Zagreb uključuje: 3 x twin kavitacija, 2 x uzv kavitacija, 5 x lipolaser, 5 x limfna drenaža tijela,

Opcija 2 Rijeka uključuje: 3 x twin kavitacija, 2 x uzv kavitacija, 5x lipolaser, 5 x limfna drenaža tijela.

Opcija 3 Osijek uključuje: 3 x doubletwin kavitacija, 2 x uzv kavitacija, 5 x lipolaser, 5 x termo deka.

TWIN KAVITACIJA:

Tretman razbijanja masnog tkiva TWIN kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna TWIN tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje  površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.


LIPO LASER:

Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom “hladnom” laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja.

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju.


TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.


Kupon vrijedi isključivo do (prvi dolazak ) 18.06.'16.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb),  098/933-0992 (Rijeka),  095/730-2824 (Osijek) uz KOD i ID kupona po primitku.