Jedinstveno i originalno!!! Posjetite Multipak - najveću regionalnu multimedijalnu izložbu i podržite nas uz kupnju naših fora majica po super povoljnoj cijeni za samo 69kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izložba se održava od 3. do 5. lipnja u Pakracu! Ulaz na izložbu za sve dane je slobodan! Zvuči super zar ne? Stoga Vas molimo da nas podržite uz kupnju fora majica po super povoljnoj cijeni! Kupon se može iskoristiti do 05.06.2016.!

Ponuda uključuje: Multipak majice


Posjetite Multipak - najveću regionalnu multimedijalnu izložbu! 

Možda niste znali, ali od najveće regionalne multimedijalne izložbe - Multipak 2016, dijeli nas manje od 10 dana! Ne krijemo zadovoljstvo da će ove godine više od 40 izlagača iz Hrvatske i ostalih europskih zemalja, na nekoliko lokacija u gradu, izložiti najbolju audio i video opremu današnjice.


Stavili smo poseban naglasak na tzv. high-end HiFi uređaje koje je s obzirom na cijenu i ekskluzivitet gotovo nemoguće vidjeti i čuti u Hrvatskoj na jednom mjestu. Dovoljno je spomenuti Wilson Audio, Sonus Faber, Audio Research, McIntosh, D’Agostino, Nagra, Avantgarde Acoustics, Wadia, Devialet da bi se stekao dojam kakva će svjetska imena HiFi-ja biti prisutna.


HiFi izložbu prate koncerti, predavanja i tematske radionice. Cjelokupan program, galeriju fotografija, lokacije te popis izlagača možete pogledati na službenim stranicama Multipak 2016 izložbe.


U skladu sa sadržajem, obavijesti i ostale zanimljivosti vezane uz izložbu prati službeni Facebook profil.

Izložba se održava od 3. do 5. lipnja u Pakracu! Ulaz na izložbu za sve dane je slobodan!


Nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa, br.tel.) te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: Info@multipakexpo.com