5-dnevno krstarenje na 1 od najljepših brodova na Jadranu! Pridružite nam se na ruti Split-Milna-Bol-Jelsa-Vis-Stomorska-Split uz 4 noćenja sa doručkom u klimatiziranim kabinama za 2.199 kn/osobi!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[KRSTARENJE DALMATINSKOM OBALOM I OTOCIMA ] Kupon vrijedi isključivo za jednu osobu i to u terminu 07.-11.07'16.!!! Provedite nezaboravni odmor uz boravak na sunčanim palubama broda, kupanjima u skrivenim uvalama, te uživajte u pripremljenim dalmatinskim specijalitetima našeg vrhunskog kuhara!


Ponuda uključuje: 

07.07.-11.07.2016. - 5 dana krstarenja uz 4 noćenja sa buffet doručkom , na ruti Split-Milna-Bol-Jelsa-Vis-Stomorska-Split, sa brodom Emanuel uz izvanredni popust od 48%!


Kabine su klimatizirane, sa vlastitim tuševima i wc-om!

Smještene su na dvije palube (glavna paluba i potpalublje). Imamo dvokrevetne kabine sa bračnim krevetom (double) ili odvojenim krevetima (twin). Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati željenu kabinu. 

Obavezna nadoplata za buffet ručak od 400 kn za 5 dana i plaća se na brodu.

Svakodnevno pristajanje u nekoj od skrivenih uvala za kupanje,a u poslijepodnevnim satima pristajanje broda u luku.

Nakon kupnje kupona obavezno je potrebno rezervirati odgovarajuću kabinu (twin ili double) kontaktom na  telefon +385989600518 ili na mail info@emanuelcruises.com

 

Program putovanja: 

07.07.  Split - Milna

Ukrcaj u Splitu u gradskoj luci od 12 -13h, ručak, isplovljavanje, kupanje u jednoj od uvala na otoku Braču, noćenje u luci Milna (otok Brač). 

 

08.07. Milna - Bol - Jelsa 

Doručak i isplovljavanje, kupanje ispred jedne od najljepših plaža na Jadranu –Zlatni rat u Bolu, ručak i plovidba prema otoku Hvaru,kupanje u nekoj od skrivenih uvala otoka Hvara,dolazak u luku Jelsa na otoku Hvaru oko 16.00 sati, noćenje.

 

09.07. Jelsa - Vis

Doručak i plovidba prema otoku Visu ,ručak, te kupanje u uvali na otoku Visu, te dolazak u luku Vis oko 16 sati,  noćenje u luci. 

10.07. Vis – Stomorska (otok Šolta)

Doručak, plovidba sa dugom stankom za kupanje u nekoj od skrovitih uvala otoka Šolte, ručak na brodu, dolazak u luku Stomorska oko 16:00h, noćenje. 

11.07. Stomorska - Split

Polazak za Split oko 7 sati ujutro doručak na brodu ,te iskrcaj sa broda do 9:00 sati. 

Doplata za jednokrevetnu kabinu +50% na objavljenu cijenu na licu mjesta.