PodržimoNaše

[ZADAR] Početak ljeta u Aparthotelu Villa Plat 4*! Uživajte uz 2, 3 ili 5 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom...sve za dvoje po super cijeni!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona mogu: besplatno koristiti grijani bazen i sadržaje za opuštanje kraj bazena, snack bar te 1-dnevno koristiti Adrenalinski park i Paintball! Djeca do 12 godina su GRATIS! Kupon vrijedi isključivo do 30.06.'16.! Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 2, 3 ili 5 noćenja za dvoje!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 

Ponuda 3 uključuje: 6 dana, 5 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+1 studio apartmanu ili 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Nadoplata za večeru s pićem iznosi 145,00 kn po osobi i plaća se na licu mjesta.

Mogućnost organizacije izleta na Slapove Krke, Plitvička Jezera, povijesnu jezgru Zadra i mnoge druge, plaćanje na licu mjesta, minimum za realizaciju 10 osoba.

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, snack bar, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.

Današnja ponuda donosi vam vikend paket doživljaja koji će vas oduševiti! Uživat ćete u Adventure Parku, okušati se u Paintballu i uživati u biciklističkim turama! Slobodno nadopunite svoj boravak organiziranim izletima u nacionalne parkove Krka i Plitvice i u grad Zadar uz nadoplatu! 

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u j vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 

Kupon vrijedi isključivo u terminu 31.05.-30.06.'16.!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom ODMAH po kupnji kupona, na 095 2832 091 ili 023 633 439 ili e-mailom davidgrdovich@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Osoblje ville Vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi va osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu. Boravak je na bazi 2 noćenja s bogatim doručkom, a možete nadoplatiti i za večeru. Također možete slobodno koristiti sadržaje hotela: bazen, sadržaje za opuštanje kraj bazena, snack bar. 

 Vikend odmor u kojem se upustite i radujete.