[POREČ] Nezaboravan odmor u "gradu zabave, turizma, provoda, ugodnog sunca i toplog mora"! 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje u prekrasnom Hotelu Filipini u Poreču za samo 789 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Filipini smješten je na samom ulazu u selo Filipini pokraj Poreča, u prirodnom zelenilu i okružen prirodnim ljepotama ;) Dijete do 3 godine gratis smještaj! Kupon se može spojiti i iskoristiti u periodu 17.02.-08.04.2017.!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja sa doručkom za dvoje u prekrasnom Hotelu Filipini u Poreču za samo 789 kn!


Cijena uključuje: 2 noćenja sa doručkom za dvoje, sobe su opremljene krevetom, kupaonicom, TV-om, dijete do 3 godine gratis. 

Udaljenost od centra grada i plaže: 5km.

Check in: od 12h, Check out: do 10h.

Besplatan parking i Internet.

Hotel prima kućne ljubimce uz nadoplatu od 10 eura.

Kuponi se mogu spajati.

Kupon se može iskoristiti 17.02.-08.04.2017.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda i rezervacija na tel 052 463 200, 098 1824 175,091 1615ili mail: ili e-mail: hotelfilipini@net.hr uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Filipini smješten je na samom ulazu u selo Filipini pokraj Poreča, 800 metara od glavne ceste i 5 km od grada Poreča. Smješten je u prirodnom zelenilu i okružen prirodnim ljepotama. Znamenitosti na tom području su: jama Baredine, Eufrazijeva Bazilika te Trg Marafor. 


Poreč je jedan od najvažnjih turističkih odredišta u Istri i cijeloj Hrvatskoj. Provedete li svoj odmor u Poreču, doživjet ćete grad zabave, turizma, provoda, ugodnog sunca i toplog mora. 70-ih godina prošlog stoljeća Poreč je postao metropola hrvatskog turizma. Brojni kulturno-povijesni spomenici smješteni u samom centru Poreča dokazuju da je Poreč od davnina bio u centru zbivanja: bazilika Eufrazijana iz 6. stoljeća, Neptunov hram, Romanička kuća i mnogi drugi… Eufrazijeva bazilika je jedna od najstarijih i najljepših spomenika u Poreču i u Istri, a uvrštena je pod UNESCO-vu zaštitu. Apsida bazilike je bogato ukrašena figurativnim mozaicima, koji, zajedno s mozaicima crkve San Vitale u Ravenni predstavljaju najznačajnije primjerke umjetnosti mozaika u Europi. Prema podnim mozaicima i sačuvanim natpisima moguće je pratiti sve faze gradnje, adaptacije i obnavljanja, pa i rekonstruirati život kršćanske zajednice u Poreču.

Grad Poreč nudi mogućnost bavljenja oko sedamdeset vrsta športova na vodi i kopnu te oko 165 kvalitetno uređenih teniskih igrališta lociranih uz samo more. Renomirani noćni klubovi, barovi, disco klubovi i restorani u Poreču iz godine u godinu privlače goste iz cijelog svijeta. Mnoštvo uređenih plaža, kvalitetnih autokampova, hotela, apartmana i vila s kvalitetnom uslugom jamac su za kvalitetan smještaj u ovom dijelu Istre. Poreč je idealan grad za odmor i cilj mnogih putovanja. Poreč je tako turistički centar poznat po predivnoj prirodi i dugoj tradiciji turizma. Veliki broj turističkih kapaciteta jamče hotelski i privatni smještaj: brojni hoteli, apartmani, autokampovi, sobe… Tenis tereni, teretane, športski tereni, jahanje, skijanje na vodi, bungee jumping, yacht charter te ronjenje samo su dio bogate lepeze zabave i športske ponude u Poreču. rnMnoga kulturna događanja u Poreču održavaju se tijekom cijele godine: koncerti klasične glazbe, jazz koncerti, folklorne manifestacije te razne zabavne večeri. Poreč svake godine iznova dokazuje svoju kvalitetu sve većim brojem turista i zaljubljenika u predivan grad Poreč.

Dođite i Vi u Poreč i provedite Vaš odmor u predivnoj Istri. Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor, gdje imate priliku doživjeti Mediteran kakav je nekad bio.


Pogodnosti u hotelu

Hotel ima mnogo pogodnosti, među kojima je i restoran. Besplatan doručak poslužuje se svako jutro. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u javnim prostorima. Dodatne su pogodnosti: organizacija turističkog obilaska/kupnje ulaznica, mogućnost pranja rublja i vrt. Uz nadoplatu, gosti mogu koristiti prijevoz do i od zračne luke (dostupno na zahtjev). Parkiranje na lokaciji je besplatno.

Sobe za goste 

Svaka soba ima svoj balkon. U 8 soba u objektu Hotel Filipini nalaze se  besplatne toaletne potrepštine te dostupna je besplatna usluga bežičnog i žičanog pristupa internetu velike brzine.