[ZADAR] Mir, tišina, priroda, sklad čine savršen odmor u kampu! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Aria u Kampu Zaton 4* za do 6 osoba, do čak 03.06.2017. i za samo 435 kn!

48 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ADRIATIC KAMP NIN] Zaton Holiday Resort smješten je u neposrednoj blizini urbanih središta koja će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti potrebu svih gostiju...Dovoljno daleko da čini oazu mira, a ipak dovoljno blizu za doživjeti živopisne večeri ovog dalmatinskog grada....Kupon je iskoristiv u periodu 29.04.-03.06.17.!

Ponuda uključuje: Adriatic Kamp, Nin - Camp, Zaton**** - mobilne kućice - 3 dana/2 noćenja za do 6 osoba do čak 03.06.2017. i za samo 435 kn!


Cijena uključuje: 3 dana/ 2 noćenja za do 6 osoba u mobilnim Kućicama ARIA. 

Obavezna nadoplata -100 kn čišćenje koje se plaća u kampu.

Kamp Zaton, Nin **** se otvara 29.04.2017 

Obavezan Depozit 300 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa  u slučaju neoštećene i uredne kućice.

Obavezno korištenje vlastitih ručnika bez mogućnosti najma i posteljine (Posteljinu je moguće i unajmit )

Kupon se može upotrijebiti od datuma otvaranja kampa do 03.06.17.

Kućni ljubimci i pušenje nisu dozvoljeni u kućicama.

Ukoliko gosti trebaju dječji krevetić ili hranilicu mogu ju dobiti besplatno ako naznače u rezervaciji.

Boravak kućnih ljubimca nije dozvoljen!

Check in 16-20 h, check out 8-10 h.

Po kupnji i dobivanju kupona morate izvršiti potvrdu rezervacije po / definirati termin dolaska / na info@adriatic-kamp.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.

Resort se prostire na površini od 100 ha borove šume s vlastitom 1,5 km dugom pješčanom/ šljunčanom plažom. Na glavnoj šetnici naselja te uz samu plažu nalazi se niz restorana i barova s bogatom ponudom lokalnih i internacionalnih jela.


Posebna prednost Zatona je blizina i ponuda organiziranih izleta u prelijepe nacionalne parkove kao što su: Kornati, Plitvička jezera, Krka, Paklenica.


Dva bazena smještena uz plažu s veselim timom animatora ostat će čak i najmlađim gostima u najboljem sjećanju. Bogatom večernjem programu Zatona gotovo je nemoguće odoljeti.


Zaton Holiday Resort smješten je u neposrednoj blizini urbanih središta koja će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti potrebu gostiju za kulturnim događanjima te dodatnim uslugama koje nisu dostupne u naselju.

Resort se nalazi samo 16 km sjeverozapadno od Zadra, grada iznimne 3 tisućljetne povijesti i bogatog kulturnog nasljeđa.

Dovoljno daleko da čini oazu mira, a ipak dovoljno blizu za doživjeti živopisne večeri ovog dalmatinskog grada.


2 km od Resorta nalazi se povijesni gradić Nin bogat arheološkim nalazištima iznimne vrijednosti. Ujedno je interesantan zbog ljekovitog blata – peloida – koji se upotrebljava u zdravstvene svrhe.