Vašem tijelu potrebna je pod hitna detoksikacija! Detoksikacijski program uz Maju Zupančič na bazi 10 dana i 9 noćenja za 2 osobe u standard sobi 3* u Hotelu Medena u Trogiru za samo 1999 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Recite zbogom toksinima! Kažu da je čistoća pola zdravlja. Stoga očistite svoj organizam od starih dugogodišnjih navika, "objavite rat" i krenite na detoksikacijski program u Hotel Medenu! Osjetiti ćete dobrobit i važnost čišćenja organizma i njegovu iscjeljujuću snagu!

Detoksikacija organizma u Hotelu Medena uz Maju Zupančič

Razdoblje prije ljeta idealno je vrijeme za čišćenje organizma od nečistoća i nakupljenih otpadnih tvari u tijelu. Svaka stanica u tijelu živ je organizam s vlastitim metabolizmom, koji mora biti opskrbljen kisikom i živom ishranom. Kada unosimo u sebe kalorične obroke siromašnih nutritivnih vrijednosti, usporimo metabolizam, probava nam oslabi te nutritivno vrijednu hranu nije moguće asimilirati. Kad na to dodamo premalo kisika i gibanja, naše stanice počinju usporeno funkcionirati. To se pokazuje kao prebrzo starenje, umor, glavobolja, nezadovoljstvo, povišena tjelesna težina, a u najgorim slučajevima dođe i do degenerativnih bolesti poput cista i raznih drugih tvorbi.

Program traje cijeli dan uz malo pauza za dnevni odmor. Program uključuje izlete u Trogir i okolicu Trogira, detoksikaciju najvažnijih organa.

Termini održavanja detox programa su: 21.04. - 30.04.'17, 12.05. - 21.05.'17.

Da bi rezultat bio što bolji, potrebna je i fizička aktivnost, kako bi se iz organizma što prije izbacile sve štetne tvari koje smo u sebe unijeli tijekom blagdana. Pravilna i dijetalna prehrana koja obiluje nutritivnim dobrima, fizička aktivnost i korištenje saunom recept su za kvalitetnu detoksikaciju organizma, naravno, ako se ona odvija pod stručnim vodstvom.