Ne propustite rukometnu groznicu u Splitu i smjestite se u Heritage Palace Varoš na 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom, boca vina dobrodošlice, sve za 2 osobe za 749 kuna!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Hrvatska je 2018. domaćin rukometnog Eura! Prvenstvo će trajati od 12. do 28. siječnja 2018., a jedan od gradova domaćina je upravo i Split! Stoga trk po ulaznice za tekme, kupon ove ponude u ruke i pravac na europsko rukometno prvenstvo!

HERITAGE PALACE VAROŠ sastoji se od 16 vrhunski udobnih dvokrevetenih soba s privatnim kupaonicama, restorana i bašte. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene dizajnerskim namještajem, mini barom, sefom, LCD televizijom ravnog ekrana i besplatnim bežičnim internetom. 


Moderne kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku. 


Hotel se odlikuje jedinstvenim spojem drevnog i suvremenog, te pruža vrhunsku udobnost i luksuz prema potrebama modernih putnika, dok istovremeno čuva spomen na povijest ove živopisne stare gradske četvrti.

Trinaesto europsko prvenstvo u rukometu održat će se od 12. do 28. siječnja 2018. godine u Hrvatskoj. Kućice će na Rivi biti postavljene sve do 16. siječnja, odnosno sve do treće utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail palace.varos@gmail.com ili na mobitel 099 2745 071, uz KOD kupona po primitku kupona.