Proljeće u Rovinju u Island Hotelu Katarina 3*! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje + boravak djeteta do 11,99 god. uključen u cijenu + prijevoz brodom do Rovinja za samo 959kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten na prekrasnom otočiću nasuprot Rovinja, hotel Katarina romantično je utočište okruženo raskošnim vrtom iz 19. stoljeća iz kojeg se pruža prekrasan pogled na stari grad i park-šumu Punta Corrente... Kupon je iskoristiv u periodu 01.05. - 06.05.18.!

Smješten na otočiću Sv. Katarina, hotel Katarina nalazi se nasuprot rovinjskoga staroga grada. Uživajte u prekrasnom pogledu na more ili park iz jedne od 110 rustikalno uređenih soba ili deset prostranih suiteova. Iz sobe u prizemlju možete izaći ravno u park ili na plažu i prepustiti se užicima Mediterana.

Dvokrevetna soba veličine ca. 18-20 m2 na morskoj strani nudi smještaj za max. 2 osobe. Soba je dostupna sa dva kreveta (neodvojiva ili odvojiva). Soba raspolaže sa: tušem u kupaonici, WC-om, sušilom za kosu, telefonom, mini barom (na upit), sefom, klimatizacijom, TV-om, balkonom ili terasom. Wi-Fi internet uključen je u cijenu smještaja.

Hotelski restoran sačuvan je u stilu austrougarskog dvorca, s drvenim gredama krovišta i terasom koja se otvara prema bazenu. Osim doručka koji poslužuju od 7 do 10 sati i večere od 19 do 21 sat, restoran hotela Katarina ima bogat izbor ukusnih jela, od okrepljujućih tjestenina do svježe ribe ili mesa s roštilja.

Istočna strana otoka sastoji se od ugodnih kamenih uvalica koje najčešće posjećuju naši gosti. Zlatna, Srebrna i Brončana stijena na zapadnoj su strani otoka koje će se više svidjeti ljubiteljima skokova u vodu.

More: 50 m

Plaža: 50 m

Centar: 5 minute vožnje brodom

Autobusna stanica: 5 minuta vožnje brodom i 500 m od pristaništa

Trgovina: 5 minuta vožnje brodom

Pošta: 5 minuta vožnje brodom i 600 m od pristaništa

Željeznički kolodvor: 18 km