Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba na prekrasni advent u Beču 22.12. za 245kn/osobi! Istražite najveći bečki božićni sajam kod Gradske vijećnice!

13 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 245 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu!


PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu.

Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Austriju do Beča. Po dolasku u BEČ slijedi razgled grada: Opera, Parlament, Hofburg, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse, Mariahilferstrasse, Prirodoslovni muzej, Trg Marije Terezije, Trg Josipa II, Španjolska škola jahanja, crkva sv. Petra.... te zajednički odlazak na najpoznatiji i najveći bečki božićni sajam, onaj kod nove Gradske vijećnice! Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo odlazak u neki od bečkih muzeja, kavu u bečkoj kavani, ali i uživanje u božićnom ugođaju na jednom od brojnih božićnim sajmovima koji se organiziraju u središtu grada… Slobodno vrijeme za uživanje u adventskim događanjima do 18:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. 


Uz kraće pauze u povratku dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.