Idemo na skijanje u Italiju uz Palma Travel! Zimski odmor u hotelu Lo Stambecco 3* na ski stazi Cervinia po super cijeni od 4162 kn/osobi! Dvoje djece do 7 godina gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Siječanj 2019. provedite u snježnoj idili skijališta Cervinia sa smještajem u hotelu Lo Stambecco 3* po super cijeni od 4162 kn/osobi! Izborom termina 05.-12.01. ili 12.01.-19.01. i dvokrevetne sobe za min 2 ili više osoba omogućite si aktivan i opuštajući zimski odmor sa stilom u samom početku nove godine! 1 ručak gratis / osobi u atraktivnom restoranu Baita Tuktu!

Palma Travel i Crno Jaje nude Vam ideju za vrhunski provod početka nadolazeće godine u talijanskim Alpama! Povedite obitelj i prijatelje i uživajte 8 dana u hotelu Lo Stambecco 3* na samoj skijališnoj stazi Cervinia uz bogatu gastronomsku ponudu, wellness i spa te puno animacijskih sadržaja. 

Osiguran Vam je prijevoz žičarom od 8.30 h do 16.30 h, a možete se provozati i motornim sanjkama!

1 GRATIS RUČAK / OSOBI u restoranu BAITA TUKTU na skijalištu!

U sjeni vrha Matterhorn leži predivno talijansko skijalište Cervinia. Ski područje Cervinia/Valtournenche se proteže na dvije države, Italiju i Švicarsku. 


Zajedno povezuje tri doline Cervinia-Breuil, Zermatt i Valtournenche. Kompletno područje Cervinia i Zermatt obuhvaća 350 km uređenih staza koje se protežu od 3883 m (ovo je ujedno i najviša visina u Europi do koje dolazi neki ski lift) do 1524 m nadmorske visine. 


Cervinia nudi 150 km staza a Zermatt 200 km. Cervinia je jako slična Francuskim skijalištima, smještaj je uglavnom blizu žičara. Pogled iz mjesta, nad kojim dominira moćni Mattehorn, je fantastičan. Žičare voze na 3300 m i 3450 m gdje je ujedno i granica sa Švicarskom.


Prilikom kupnje vrlo je važno odabrati tip sobe ovisno o broju osoba i termin korištenja ponude. Provjera raspoloživosti prije kupnje i rezervacija nakon kupnje je OBAVEZNA kako bi Vam agencija Palma Travel izdala vaučer! 


Hotel Lo Stambecco 3* na tri kata raspolaže s 52 sobe s pogledom opremljene kompletom tuš/WC/sušilo za kosu/telefon/TV/Wi-Fi. Ima recepciju, lounge, restoran, bar, lift, igraonicu, terasu za sunčanje, spremište za skije, animacijski program (dnevni/noćni, disko, biljar, pikado, video-igrice), parking, snježne sanjke, najam i spremište za skije.


Na samoj skijaškoj stazi smješten je i restoran Baita Tuktu gdje se korisnici ove ponude mogu okrijepiti jednim ručkom i uživati u gastronomskom doživljaju. Također, ostvaruju i 10 % popusta na najam skija, a za samo 10 eura po osobi mogu se provesti snježnim sanjkama na dan dolaska do ponoći!


Mape skijališta pogledajte ovdje: Matterhorn i Skirama Breuil Cervinia Valtournenche