Bogati Novogodišnji paket očekuje Vas u hotelu Korkyra na Korčuli uz 3 ili 4 noćenja s polupansionom za dvoje...Uživajte u wellness centru, novogodišnjoj lutriji, svečanoj večeri...od 2799kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček 2019. na Korčuli uz svečanu Novogodišnju večeru za dvoje u 6 slijeda te pićem uključenim u cijenu uz glazbu uživo....Kupon se može iskoristiti u terminu od 28.12.2018. do 03.01.2019.!

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Novogodišnji paket Hotela Korkyra 4* uključuje: 

smještaj u prekrasnoj sobi sa pogledom na more ili vrt, bogati buffet doručak tijekom cijelog boravka, bogata buffet večera tijekom cijelog boravka, neograničeno korištenje wellness centra, bogata Novogodišnja lutrija, svečana večera uz glazbu uživo ide u tri slijeda ( piće nije uključeno u cijenu), svečana Novogodišnja večera za dvoje ide u 6 slijeda te pićem uključenim u cijenu, glazba uživo.

Posebna ponuda za  goste hotela Korkyra:Dvije svečane večere uz glazbu uživo. Šetnja dalmatinsim ulicama traje 90 minuta i u sklopu šetnje predviđena je degustacija domaćih proizvoda.


Obavezna provjera raspoloživosti željenog termina prije kupnje kupona na e-mail rezervacija (info@hotel-korkyra.com) i potvrda rezervacije uz kod kupona odmah po aktivaciji kupona

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Restoran

Jeste li probali hrvatske specijalitete? Ako niste, trebali biste to uključiti u Vaš odmor. U mnogim restoranima na otoku možete naći raznolika jela, kao rezultat kontatka koje je ovo područje imalo s mnogim zemljama i raznolikih sastojaka.

Naravno da takva jela možete pronaći u našem hotelskom restoranu. Naša kuhinja nudi mnoštvo raznolikih lokalnih specijaliteta, spravljenih na najvećem nivou. Ovo je pravi raj za gurmane! Prema želji serviramo i vegetarijanska jela. Tijekom sezone večere su popraćene živom glazbom hrvatskih sastava. Tako obrok postaje svečanost za sva osjetila.

Wellness 

Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.

Iskoristite kombinaciju aktivnosti i mira te sastavite svoj vlastiti program za oporavak: oslobodite se stresa, a fitness centar pomoći će Vam da obnovite energiju, i na kraju si priuštite opuštajuću masažu. Školovano stručno osoblje preporučit će Vam aktivnosti koje su najprikladnije za Vas.

U hotelu postoji zona za odmor i opuštanje, ukrašena zvjezdanim nebom i opremljena grijanim klupama, a izvana se pruža predivan pogled na uvalu, šetnjicu uz more i luku. Posjetite wellness centar zajedno s Vašim partnerom i zajedno učinite nešto dobro za Vaše zdravlje. Savršena prilika za oporavak Vašeg tijela.

Otok Korčula

jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. Tri najvažnija grada na otoku su: Korčula - srce otoka - često nazivana malim Dubrovnikom, Blato - najbogatije mjesto na otoku i Vela Luka - relativno novo mjesto s najvećim brojem stanovnika (4100 stanovnika).

Otok Korčula dug je 46 km u smjeru istok-zapad, dok udaljenost između sjeverne i južne obale otoka iznosi između 5 i 8 km. Na sjevernoj obali otoka nalaze se luke Korčula, Žrnovska Banja, Račišće, Babina i Prigradica. Na krajnjem zapadu smjestila se Vela Luka, najveća i najzaštićenija uvala s lukom, koju sa sjevera i juga dodatno štite zeleni brežuljci. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu.

Na zapadnoj obali otoka Korčule nalazi se gradić Vela Luka, smješten u dnu duboko usječenog zaljeva, razvedenog u mnoštvo uvala. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima.

Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.