Impozantna Opatija uvijek oduševljava, a osobito u adventsko vrijeme! SPA iskustvo u Grand Hotelu Adriatic na 2 ili 3 noćenja s polupansionom za dvoje uz SPA, relax zonu, bazene...od 1299kn!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predah od svakodnevnice u najljepšem spa centru u Opatiji uz brojne pogodnosti! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu do 10.12.18. i od 21.12.18. do 30.12.18. (sukladno raspoloživosti)!

Grand Hotel Adriatic u Opatiji, iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, smješten je u neposrednoj blizini centra grada, iznad nadaleko poznate obalne šetnice Lungomare. 

U cijenu je uključeno: 1 x piće dobrodošlice (fina vruća čokolada ili zimski koktel); slatko iznenađenje u sobi; korištenje SPA programa (ovisno o raspoloživosti, te sukladno radnom vremenu): whirpool, finska sauna, turska kupelj, kneipp, aromatizirani tuševi za hlađenje, topla klupa, relaks zona - mediteranski čajevi i košara s voćem; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); Pacifying masaža (30 min.) dostupnost masaža provjerava se na: opatija@daljepoti.hr ili nazvati na +385993777733, odnosno +38551719832); besplatan pristup wi-fi Internetu.

Pod  jednim krovom pronađite vrhunski smještaj u sobama, odmor i razonodu u atraktivnom wellnessu, vrhunsku gastronomiju, uspješnu realizaciju zahtjevnih kongresa i sastanaka.

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II, sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

Adriatic I ****  SUPERIOR sobe s vrhunskim komforom. Klimatizirane sobe , tuš/WC ili kada/WC, SAT TV, kabelska TV, mini bar, sef, sušilo za kosu , izravna telefonska linija i besplatan WI FI internet

Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji... provjerite zašto...

Yes to beauty, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogledna Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji , finskoj sauni, whirpoolima...zalazak sunca postaje neprocjenjiv!

Ponuda Yes to beauty centra:

bazen (sa toplom morskom vodom 28 ºC), whirlpooli (34ºC i 36ºC), topla klupa (36ºC - 40ºC), finska sauna, turska kupelj, Kneipp, tuševi za hlađenje, hladna magla sa plavom kromo svjetlošću, tropska kiša sa narančastom kromo svjetlošću i aromom manga, relaks zona, terasa za sunčanje, prostorije za individualne masaže 

Yes to beauty

U prizemlju hotela, novouređeni Yes to beauty ( 550m2 ) pruža usluge masaža, rituala te anti-age tretmana.  
Luksuzno uređene prostorije za masaže i rituale uz vrhunske brendove za njegu lica i tijela ugađati će vašim osjetilima!

Što u Opatiji morate vidjeti?

Fontana - Helios in Selena 

Fontana je djelo kipara Hansa Rathautskya iz 1889. godine. Nalazi se nasuprot hotela Imperial u neposrednoj blizini crkve Sv. Jakova 

Djevojka s galebom 

Djelo kipara Zvonka Cara, postavljena uz more 1956. godine. Postala je je simbol Opatije. 

Umjetnički paviljon Juraj Matija Šporer 

Park Angiolina - Park Sv. Jakoba 

Park je nastao sredinom 19. st., u okolini ville Angioline, čiji je vlasnik, Iginio Scarpe bio veliki ljubitelj prirode. U parku je zasađeno oko 150 biljnih vrsta, od kojih su neke prenesene čak iz Dalekog Istoka, Južne Amerike, Australije i drugih krajeva svijeta. Među mnogim zanimljivim biljkama u parku se nalazi i japanska kamelija (Camellia japonica), koja je s vremenom postala prepoznatljivi simbol Opatije. 

Crkva Sv. Jakova 

Izgrađena oko 1420 godine, kao kolonija benediktinaca, ova opatija daje ime cijelome gradu. Od njezinog izvornog oblika ostalo je vrlo malo budući da je do 20. stoljeća doživjela brojne promijene. U njoj se čuva replika reljefa Pieta čuvenog hrvatskog kipara Ivana Meštrovića.  

Villa Angiolina 

Do njene izgradnje, 1844. godine, Opatija je bilo osrednje veliko primorsko naselje orijentirano uglavnom prema ribarstvu i pomorstvu. No, dolaskom riječkog patricija Iginija Scarpe i njegovim podizanjem ljetnikovca, Opatija otvara vrata čitavoj srednjoeuropskoj društvenoj kremi, koja se oduševljava lokalnom vegetacijom i klimom te bogatom turističkom ponudom grada.