U veljači, uz Samoborček uživajte u karnevalu u Veneciji, ljepotama Trsta, shoppingu u Noventa di Piave Designer Outletu na 2 dana/1 noćenje s doručkom uz prijevoz autobusom iz Zagreba...495kn/osobi!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 7:00 sati! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin odd 23.02. do 24.02.2019.!

Karneval u Veneciji + Trst i NOVENTA DI PIAVE DESIGNER OUTLET

SUBOTA, 23.02.2019.

Polazak sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 7:00 sati. 
Vožnja u pravcu Rijeke sa kratkom pauzom na Vratima Jadrana. Nastavak puta te dolazak u Trst. Slijedi šetnja i kraći razgled grada: PONTE ROSSO, PIAZZA DELLA BORSA, CORSO ITALIA, PIAZZA DELLA UNITA, MERCATO EATALY (jedinstvena tržnica sa lokalnim i nacionalnim talijanskim proizvodima poznatim i izvan Italije poput paste, pizze, sladoleda, kave i dr. Na ovom mjestu moguće je kupovati, degustirati i okrijepiti se u barovima, restoranima, pizzerijama). Odlazak iz Trsta prema Veneciji. Dolazak u NOVENTA DI PIAVE DESIGNER OUTLET. Slobodno vrijeme za shopping brojnih talijanskih i internacionalnih modnih marki. Smještaj u hotel. Noćenje.


NEDJELJA, 24.02.2019.

Doručak. Odlazak autobusom do Punte Sabbioni. Slijedi vožnja brodom uz panoramski razgled lagune do povijesnog centra Venecije. Šetnja do glavnog gradskog trga PIAZZA SAN MARCO uz usputan razgled DUŽDEVE PALAČE I MOSTA UZDISAJA. Slobodno vrijeme za razgled karnevalske povorke sa maštovitim i otmjenim maskama te najvećeg spektakla karnevala „IL VOLO DELL'ANGELO“, spuštanja djevojke sa vrha zvonika sv Marka na središnju pozornicu na trgu. U poslijepodnevnim satima povratak brodom na Puntu Sabbioni te dalje autobusom prema Hrvatskoj. Predviđeni dolazak u Zagreb je u kasnijim večernjim satima (do ponoći).