Za Uskrs odletite u Austriju! Uz FlyMeAway osigurajte svoje mjesto za garantirani povratni let ZAGREB-LINZ-ZAGREB 19.04.-23.04.2019. s uključenom pristojbom i prtljagom za samo 790 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Linz je živahan grad, dom slikovitog staroga grada, napredne industrije te inovativnih umjetničkih i tehnoloških događaja i festivala. Futuristička arhitektura nalazi se odmah uz drevnu staru crkvu te zelene površine na otvorenom, čineći Linz odličnim odabirom za kratki uskršnji posjet direktnim letom iz Zagreba! Smještaj nije uključen!

Izravni let Zagreb – Linz – Zagreb:
19.4.2019. ZAGREB (ZAG) 13:15 → LINZ (LNZ) 14:00
23.4.2019. LINZ (LNZ) 17:25 → ZAGREB (ZAG) 18:15

Zrakoplovna kompanija: Atlantic Airways, Zrakoplov: Airbus A320
Sastanak putnika 2 sata prije leta kod check-in šaltera odlaznih letova kod Zračne luke Zagreb te Zračne luke Linz u povratku, prijave na let traju do 40 minuta prije polaska zrakoplova.

Linz je živahan, moderan i uspješan grad. Linz ima dugu i zanimljivu povijest, a arhitektura njegovog razvijenog centra grada s baroknim glavnim trgom Hauptplatz je jedinstvena. Grad će Vas oduševiti svojim urbanim životom i uzbudljivom kulturnom scenom te će Vas zainteresirati za otkrivanje novih stvari i otvoriti nove vidike!

Linz je treći po veličini grad u Austriji te glavni grad savezne pokrajine Gornja Austrija. Linz se nalazi na rijeci Dunav te je smješten oko 160 Km zapadno od Beča. Linz je prvotno bio rimska utvrda te je kasnije postao važno srednjevjekovno trgovačko središte. Do 13. st. imao je sve značajke jednog grada, ali nije imao status grada. Postao je glavni grad savezne pokrajine u 15. st. za vrijeme vladavine rimskog cara Fridrika III te je bio zapažen po svojim sajmovima. Nakon careve smrti 1493.g. slabi značaj grada u korist Beča i Praga. U gradu je živio i poznati astronom Johannes Kepler.

Cijena uključuje: povratni let, pristojbe zračnih luka, ručnu prtljagu 8 kg i predanu prtljagu 23 kg!!!

Grad je bogat povijesnim građevinama, uključujući Stari dvorac, crkvu Sv. Martina (najstarija katolička crkva u Austriji), ranobaroknu gradsku vijećnicu, glavni trg koji datira iz 13. st. na kojem se nalazi spomenik Svetom Trojstvu, stara Katedrala (1669-78) i nova neo-gotička Katedrala (1862-1924) te mnoge druge znamenitosti.

Zanimljiva činjenica je da u gradu Linzu trenutno radi oko 210.000 ljudi, dok ih živi oko 200.000, što znači da više ljudi radi nego živi u Linzu!

Grad Linz je 2009. g. proglašen Glavnim Europskim Gradom Kulture.

FlyMeAway je putnička agencija specijalizirana za charter putovanja zrakoplovom za vrijeme produženih vikenda (praznika) te putovanja organiziraju prema destinacijama koje nisu povezane direktnom zračnom linijom sa Zagrebom.