Camping Bela Krajina u Sloveniji nudi Vam drugačiji oblik odmora! Provedite 3 dana/2 noći s doručkom u keltskim kućicama guštajući u vrućoj kupki, sauni i keltskim grickalicama, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite odmor za spoj prirode, aktivnosti, opuštenosti i uživanja u tradiciji Campinga Bela Krajina! U cijenu su uključeni i posteljina, ručnici, ogrtač, završno čišćenje, parking i Wi-Fi! Doručak u krevetu bit će poslužen u obliku keltske košare domaćih delicija... Kupon vrijedi do 15.06.2019.

Mali, ugodan i nagrađivani eko-kamp nalazi se na granici između Slovenije i Hrvatske, u srcu Bele krajine. Okružen prekrasnom netaknutom prirodom, kamp se nalazi izravno na rijeci Kolpi, jednoj od najljepših i najtoplijih rijeka u Europi.

Kamp Bela Krajina je 25-godišnja obiteljska tradicija koja zadovoljava i inspirira sve ljubitelje prirode i nudi nezaboravna iskustva.

U wellness paketu očekuju Vas 3 sata vruće kupke, keltska sauna, keltske grickalice i pjenušavo vino, sve za 2 osobe!

Zašto odabrati Kamp Bela Krajina?

Zato što je odlično mjesto u srcu zelene okolice Bele krajine i kraj čiste i tople rijeke Kolpe, ima 25 godina obiteljske tradicije i gostoljubivosti Bele krajine, pruža aktivno iskustvo prirode, izgrađuje se u uskoj vezi s prirodom, "pet friendly", pogodan za romantični odmor u dvoje, aktivan odmor s prijateljima i obitelji; na udaljenosti samo 1,5 h od Ljubljane i Zagreba!

Jedinstvene eko-glamping kuće pružaju stopostotno opuštanje, smješten na odličnoj lokaciji u srcu Bele Krajine, tik uz rijeku Kolpu. Dizajnirani inspiracijom nekadašnjih keltskih kuća, neobrađenog drva i pokriveni slamom, daju istinski, ali ugodan kontakt s prirodom. 

Glamping keltske kuće imaju sobu s terasom i zasebnu kupaonicu. Na terasi ćete uživati ​​u doručku i prekrasnom pogledu na uvalu.