Ovoga svibnja uživajte u Resortu Amarin 4* u Rovinju! Odmorite se uz 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Premium apartmanu, djeca do 11,99 godina gratis!

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora. Kupon je iskoristiv u terminu od 14.05. do 29.05.2019.

Resort Amarin 4*

Smještaj: PREMIUM APARTMAN

Savršen smještaj za parove koji vole odmor provoditi na otvorenome. Jednostavni i prostrani, apartmani Premium pružaju sve što vam treba za dobar odmor.

U cijenu su uključeni klima, ručnici i posteljina te završno čišćenje!

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Apartman veličine 40-45 m2 sadrži: Bračni krevet, kauč na razvlačenje za jednu osobu, kuhinja (ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, pećnica, perilica suđa i hladnjak), kupaonica s tušem, terasa, klima-uređaj, telefon, SAT TV, sušilo za kosu, sef.

Restorani i barovi

Uživajte u pogledu i povjetarcu na terasi à la carte restorana Lumina dok kušate lokalni pršut sušen na toj istoj buri ili samo uživajte u kavi i komadu pizze iz Kandele uz bazen.

Doručak se poslužuje od sedam do deset sati. Uživajte u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica.Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam trebaju nutricionistički obogaćena jela, obratite se našim djelatnicima. Oni vam mogu pripremiti i lunch paket. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat.

A la carte restoran Lumina

Uživajte u svojem obroku uz čašu finoga istarskog vina, kao što su teran, malvazija ili refošk, i priuštite si potpunu eno-gastro poslasticu.

Sport i rekreacija

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Igralište za odbojku na pijesku, šest zemljanih i dva colorset betonska teniska terena, škola tenisa, teren (za košarku, odbojku, mali nogomet i rukomet), boćalište, stolni tenis, najam bicikala.

Zabava

U Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin, mini golf, pikado.

Udaljenosti: more 100 - 300 m, centar 4 km, autobusna stanica 4,5 km, trgovina u naselju.

Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje.