Ljetni wellness doživljaji u Hotelu Slovenija 4* u Rogaškoj Slatini! 3 dana/2 noćenja s Punim pansionom (pon-pet) ili Polupansionom (pet-ned), kupanje, saune, whirlpool, fitness.. sve za 2 osobe!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Hotelu Slovenija 4* u Rogaškoj Slatini očekuju Vas 2 noćenja na bazi PUNOG PANSIONA preko tjedna (pon-pet) ili POLUPANSIONA preko vikenda (pet-ned) za dvoje uz neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauni, whirlpoola i fitness studija! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2019.

Hotel Slovenija 4* - Slovenski dom, izgrađen je 30-ih godina prošlog stoljeća.
U njemu možete pronaći sve potrebno za odličan odmor, a ponuda je odnedavno upotpunjen unutrašnjim bazenom sa termomineralnom vodom. To je jedini je hotel u Rogaškoj Slatini koji nudi grupama prilagođene programe i mogućnost najma cijelog hotela. U hotelu je 10 jednokrevetnih soba, 47 dvokrevetnih soba i 5 hotelskih suita, dizalo, restoran, caffe bar s terasom, wellness centar i konferencijska soba.Sobe su moderno opremljene i pružaju udobnost koju gosti očekuju: kupaonica (tuš ili kada, WC), kabelska televizija, telefon, sušilo za kosu, mini bar, papuče, kupači ogrtač. Polovica soba je klimatizirana, a nekoliko soba ima i balkon. 

Wellness centar hotela Slovenija pruža sve najbolje za potpuno opuštanje i očuvanje duha i tijela. Hotelski gosti imaju slobodan ulaz u unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom, saune, whirlpool i fitness studio.

Unutarnji bazen sa termo-mineralnom vodom je novost u hotelu. Ljekovita moć vode izuzetno je učinkovita. Kupanje u termo-mineralnoj vodi, bogatoj sa natrijem, kalijem, kalcijem i magnezijem, daje osjećaj preporođenosti, povoljno utječe na upalna i degenerativna oboljenja zglobova i mekih tkiva.


 

Ponuda uključuje: neograničen ulaz u hotelski bazen, saune, whirlpool i fitness studio, besplatnu upotrebu kupaćeg ogrtača te noćno kupanje u hotelskom bazenu svake večeri do 22 h!

U ponudi Kristal Caffe s terasom možete pronaći dnevno svježe slastice, kave, tople napitke, grickalice, salate, aperitive, koktele i prirodne sokove.

Prekrasan ambijent caffea je odličan za čitanje časopisa, dnevnih novina,  gledanje televizije ili jednostavno opuštanje uz glazbu uživo. 

Rogaška Slatina jedno je od starijih i značajnijih lječilišta u Sloveniji i Europi. 

Rogaški izvori bili su poznati već u antici. Godine 1665. godine rogaška mineralna voda ozdravila je Petra Zrinskog, nakon čega se glas o njezinoj ljekovitosti proširio svijetom. To je ujedno i početak razvoja zdravstvenog turizma u Rogaškoj Slatini.

U zlatnim vremenima Rogaška Slatina bila je mjesto okupljanja mnogih vladarskih obitelji, visokog plemstva i drugih važnih gostiju: Habsburg, Bonaparte i Hohenzollrrn, Obrenović samo su neki od njih. 1908. godine novim iskopavanjem i bušenjem otkrili su novi izvor visoko mineralizirane vode, koja je dobila ime DONAT. 

Rogaška Slatina ostavlja dojam mira i životne radosti, te je mjesto izvora i izvornosti!

Donat Mg se svrstava u sam vrh svjetskih mineralnih voda. U jednoj litri Donata Mg-a, nalazi se više od 1000 mg magnezija, značajnog za metabolizam tijela, smanjenje količine kolesterola, triglicerida i mokraćne kiseline u krvi.

Čovjeku je potrebno 350-400 mg magnezija svaki dan!