Naučite sve o masaži i postanite i Vi stručnjak u masiranju! Upišite tečaj masaže u Studiju Aurora u Zagrebu u trajanju od 40 školskih sati - u pola cijene, za samo 1299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Početak tečaja: 02.11.2019. Tečaj masaže traje 40 školskih sati - 36 sati praktične nastave i 4 sata teorije. U tečaju se prolazi znanje iz klasične medicinske i sportske masaže, vezivno-tkivne masaže i akopresurne masaže. Kupon vrijedi za 1 polaznika, do 23.11.2019.

Tečaj će vodi maserka sa školom fizikalne terapije. 

U tečaju se prolazi znanje iz klasične medicinske i sportske masaže, vezivno-tkivne masaže i akopresurne masaže.

Nastava se izvodi tri puta tjedno, i to ponedjeljkom i srijedom od 17 do 20 h i subotom od 12 do 15 h

Primarna svrha masaže jest preventiva, odnosno očuvanje zdravlja. Pored smanjenja i rješavanja uzroka svakodnevnog stresa, ispred sebe stavlja bitna poglavlja genetskog koda kao i načina života i profesionalnih oboljenja. Osnova preventive je saniranje uzroka eventualne bolesti, znači djelovanje na srž problema. Kvalitetno i ispravno izvedena masaža odgoditi će pojavu proširenih vena kod osoba koje se bave poslovima koji zahtjeva dugotrajno stajanje i opterećenje donjih ekstremiteta. Isto vrijedi i ako vam je genetski naslijeđen problem krvnih žila. 

Ako vam je posao kojim se bavite vezan za dugotrajno sjedenje, masaža će odgoditi pojavu napete i hipertonične muskulature leđa, neće dozvoliti pojavu bolnih kvržica na njima tzv. miogeloze i fibrozita. Dobra cirkulacija i razgibanost blagotvorno će djelovati na samu kralježnicu i samim time odložiti problem okoštavanja.

Studio Aurora nalazi se u Novom Zagrebu, na adresi Podbrežje V. 10, Kajzerica.

Prijaviti se odmah po primitku kupona na studioauroraxxx@gmail.com s osobnim podacima, KOD-om i ID-em kupona. Nakon što mailom potvrdite termin tečaja, isti nije moguće više otkazati ili mijenjati!