PO PRVI PUTA NA CRNOM JAJU! Dubinski kemijski pilinzi za blistavu kožu koja diše uz tretman NOVA KOŽA ili KRALJEVSKI TRETMAN u iLash Studiu u Zagrebu već od 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od dva moćna tretmana lica i dopustite svojoj koži prirodno pomlađivanje! Tretman NOVA KOŽA je žuti peeling za eksfolijaciju kože iza čega ostaje nova mlada koža, dok KRALJEVSKI TRETMAN se sastoji od 1x zelenog peelinga bez eksfoliacije kože, 1x maske od aminokiselina i jantarne kiseline! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020.


PEELING
Na koži lica i tijela se nakupljaju nečistoće, izlučeni sebum a odumrle stanice je potrebno odstraniti. Taj postupak nazivamo pilingom a rezultira blistavom, čistom i osvježenom kožom koja je dobro pripremljena za nastavak njege. Pilingom se vraća sjaj beživotnoj i umornoj koži lica i tijela i pročišćuju pore. Dovoljno je napraviti piling jednom do dva puta tjedno. Ovo pravilo vrijedi i za lice i tijelo. Piling-lica
Piling je postupak uklanjanja mrtvih stanica i nečistoća s kože lica ili tijela. Pilingom provodimo dubinsko čišćenje kože i pora u kojima se skupljaju nečistoće i odumrle stanice kože.


AMINOKISELINA
Krucijalnu važnost u optimalnom hidratiziranju kože imaju aminokiseline – čudesni organski spojevi koji su sastavni dio svih živih bića. Osnovni proteini kože, poput kolagena, elastina, lipida i svih staničnih tkiva izgrađeni su od aminokiselina pa su stoga one neophodne za lijepu i zdravu kožu. U procesu starenja počinjemo gubiti upravo te esencijalne aminokiseline, a zbog toga proizvodnja kolagena i elastina posustaje i(li) prestaje, što se negativno odražava na izgled i strukturu kože. Takva koža brzo postaje naborana, gubi elastičnost i mijenja pigmentaciju. Naša je koža živi organ koji diše i stoga je treba izdašno opskrbiti animokiselinama kako bi ispravno funkcionirala.
Primarno djelovanje aminokiselina u proizvodima za njegu kože je da hidratiziraju kožu izravno joj pružajući vlagu. Među inim, svi sastojci kozmetičkog preparata moraju biti takvi da mogu lako prodrijeti kroz rožnati sloj, tj. zaštitni sloj kože.


iLash Studio 

Studio se još bavi ugradnjom volumenskih i klasičnih trepavica, lash lift +bojanje trepavica, brow lift , čupanje obrva koncem, pincetom ili voskom + bojanje obrva kanom.

Saznajte više o studio na društvenoj mreži OVDJE!