Velika akcija! ENERGETSKI CERTIFIKAT ZA SAMO 749 KUNA! Izrada energetskog certifikata za objekte do 250m2! AMEX do 6 i Diners do 12 rata!

192 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imate kuću ili poslovni prostor i trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu? Iskoristite akciju Crnog Jaja i partnera Galea d.o.o. za samo 749 kuna za cijelu RH (uz dodatnu nadoplatu za otoke)! Iskoristite i dodatni popust 50 kuna pri kupnji uz kod: GALEA!

Ponuda uključuje: energetski pregled i izradu energetskog certifikata za stan ili kuću stambene površine do 250 m2.

U cijenu je uključeno: dolazak na objekt, energetski pregled, izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Za objekte veće kvadrature možete kupiti 2 kupona.

Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!


Ponuda se odnosi samo na područje kontinentalne Hrvatske, cijela Hrvatska - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom.

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Galea d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.