Proljetni odmor u čarobnom Motovunu! Villa Borgo i Baka Ljubica pozivaju Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz pregršt popusta na bogate gastronomske ponude... samo 949 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće svakako iskoristite za posjet srednjovjekovnog Motovuna u srcu Istre i odmor u Villi Borgo 3* ili objektu Baka Ljubica 3* na samome vrhu gradića, a u ponudi Vas očekuju brojne pogodnosti... Kupon vrijedi do 30.06.2021.

U ponudi Vas očekuju Istarska plata i boca lokalnog vina za vrijeme boravka na terasi Ville Borgo ili u sobi na zahtjev, besplatan parking na ulazu u Motovun, besplatan Wi-Fi i besplatan transfer prtljage i gostiju do smještaja prilikom dolaska (14-20h) i odlaska (08-11h).

Villa Borgo 3* nalazi se na samom vrhu srednjevjekovnog gradića Motovuna okruženog brežuljcima prepunim vinograda i maslinika, starim gradovima te dolinom rijeke Mirne. S naše se terase pruža najljepši pogled na prirodne ljepote unutrašnjosti Istre, a posebnost kuće je i položaj u neposrednoj blizini glavnog trga, zidina i glavne motovunske ulice prepune restorana i suvenirnica. 

U dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom te apartmanu, posjetitelji mogu doživjeti  nezaboravne trenutke boravka ispod gradskih zidina među romantičnim uskim ulicama Motovuna. 

Dodatne pogodnosti za kupce: 10% popusta u Wine baru B5 + 15% popusta na truffle hunting u "Karlić tartufi" i degustacija proizvoda od tartufa + 20-30% popusta na najam bicikala (električnih/običnih) u agenciji Terra Magica Adventures Motovun + 10% popusta na konzumaciji u Konobi Mondo u Motovunu + 10% popusta na konzumaciju u Konobi Fakin u Motovunu + 10% popusta na konzumaciju u Konobi Dolina u Gradinjama + 10% popusta na konzumaciju u Konobi Vrh + degustacija proizvoda u destileriji Aura u Buzetu + degustacija proizvoda od tartufa u Natura Tartufi u Buzetu !

Villa je novouređena zgrada. Izvorno, to je stara tradicionalna kamena kuća (nekada i šivaonica) koja se nalazi u prvom redu okrenuta šarmu istarskog zaleđa. Idealni je odabir kao baza za višednevni posjet unutrašnjosti Istre, kao i obale koja se nalazi na svega 20 minuta vožnje.

Villa ima ukupno šest soba s vlastitom kupaonicom, od kojih su dvije sobe s panoramskim pogledom na dolinu rijeke Mirne, okolne gradiće, mjestašca i netaknutu prirodu smještenu na brežuljcima i padinama podno Motovuna. 

Pogled s preostale četiri sobe obuhvaća glavnu povijesnu motovunsku ulicu i uske ulice i prolaze koji su nekad predstavljali prvi red obrane od neprijatelja i sačuvali svoje kamene kuće i zidine. 

U svojoj ponudi ima različite vrste soba, stoga noćenja se mogu prilagoditi  osobnim željama i potrebama. Sobe su koncipirane tako da mogu sadržavati jedan bračni krevet ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Također moguće je u svaku sobu postaviti i dodatni ležaj za dijete ili odraslu osobu. 

Opremljenost soba: TV, SAT TV, dupli krevet, ventilacija, radio, kupaonica s tušem.

Baka Ljubica 3* je novouređeni objekt koji se nalazi 5 metara od Ville Borgo, s novouređenim i klimatiziranim sobama s vlastitom kupaonicom.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.