HYDROCOLLAGEN BOOST tretman za duboku hidrataciju i zatezanje kože lica ili lica/ vrata/ dekoltea uz morski kolagen u Centre de beauté Michelle Zagreb - uz 65% popusta i od samo 99 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BEZBOLAN i BEZ IGLE! Hydrocollagen Boost tretman je kojim ćete dubinski regernirati Vašu kožu lica, lica i dekolta, vrata (ovisno o odabranoj opciji) i pružiti joj svu potrebnu hidrataciju. Kupon se može iskoristiti do 30.01.2022.

Tretman uključuje: hydracollagen boost tretman sa serumima -
piling lica + mezoterapija bez igle + maska čistog kolagena!

Kolagen je najzastupljeniji protein u vašem tijelu, na koji otpada otprilike jedna trećina proteinskog sastava. Pruža strukturu koži, kostima, tetivama, vlaknastoj hrskavici, vezivnom tkivu i zubima. Nalazi se u elastičnoj hrskavici koja ublažava vaše zglobove.
Kako starite, vaše tijelo proizvodi manje i manje kvalitetnog kolagena. Jedan od vidljivih znakova ovoga je na vašoj koži koja postaje manje čvrsta i podatna. 

Hydro Boost nadopunjava vodu i pomaže poboljšati zaštitu kože od vlage, što rezultira glatkom, hidratiziranom kožom. Koristite zajedno za ultrahidrataciju. Za žeđnu kožu ništa ne radi više od hidratacije.

Tretman se započinje s mikrodermoabrazijom kako bi očistili kožu i uklonili mrtve stanice. Jasno tako se stimulira prirodna regeneracija kože lica i dolazi do efekta zatezanja lica. Postavljaju se kolagenske trakice koje aktiviraju vlastitu mineralnu vodu pohranjenu i otpuštaju aktivne sastojke u dublje slojeve kože.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na 098 960 0786, 2 dana ranije uz KOD i ID kupona.