Jesenska ponuda Ville Istriana 4* u Umagu - 2 ili 3 noćenja s polupansionom u SPA sobi/Sportskoj sobi, degustacija ulja i vina, najam bicikala... sve za 2 osobe!

Super cijena 1.689 kn
224,17 €
Uštedi još 67 KN
8,89 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 67 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ove jeseni uživajte u sjajnim pogodnostima Ville Istriane i sadržaju SPA/sportske sobe s vlastitom hidromasažnom kadom... Kupon vrijedi od 31.08. do 02.10.2022.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.

Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bebrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

Dodatne pogodnosti: korištenje ručnika, ogrtača i papuča + iznenađenje u sobi za nju i njega (samo na upit, prije dolaska) + poklon na odlasku + jednokratni najam bicikala u trajanju od 2 sata!

SPA ili SPORTSKA SOBA

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Također ima vlastitu hidromasažnu kadu.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice + degustacija domaćeg maslinovog ulja i vrhunskih vina lokalnog vinara u sklopu jedne večere te degustaciju domaćih rakija u sklopu druge večere, degustacijom tartufa za 2 osobe u sklopu jedne večere!

U blagovaonici se poslužuje doručak, a najbliži restoran i kafić dostupni su na pješačkoj udaljenosti. Uz prethodan zahtjev doručak je moguće poslužiti u sobi. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je svega nekoliko minuta hoda.