Ovog rujna osvježenje potražite na Bjelolasici i odmorite se na 3 dana/2 noćenja za 4 ili 6 osoba u ekskluzivnim apartmanima Mirta već od samo 799 kn! Parking GRATIS!

Super cijena 799 kn
106,05 €
Uštedi još 15 KN
1,99 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dodatne pogodnosti: boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 01.10.22.

APARTMANI MIRTA 

Novouređeni i funkcionalan apartman za odmor sa sjenicom, stolovima, klupama, roštiljem i dječjim sadržajem, smješten u planinskom selu Jasenak, između Jasenačke kose i najviše planine Gorskog Kotra, Bjelolasice.

Kućni ljubimci su dozvoljeni! Nadoplata na licu mjesta 50 kn po danu i ljubimcu.

Nalazi se u blizini mnoštva obilježenih planinarskih i biciklističkih staza što će oduševiti ljubitelje sporta i prirode, dok će Vas prekrasna priroda i zelenilo u potpunosti opustiti.

Svakako savjetujemo posjet i strogom prirodnom rezervatu Bijelim i Samarskim stijenama u kojem ćete vidjeti najraznolikije pojave krške prirode.

Lokacija je odlična jer pruža brojne mogućnosti tijekom cijele godine, od skijanja i sanjkanja zimi, do odlaska na more Novi Vinodolski 45 km ili odlaska na jezero Sabljaci koje je otprilike 23 km od apartmana, do višesatnih šetnja u prirodi i na svježem zraku, planinarenja (Klek 10 km), biciklizma, ribolova i slično.