Ovog rujna osvježenje potražite na Bjelolasici i odmorite se na 3 dana/2 noćenja za 4 ili 6 osoba u ekskluzivnim apartmanima Mirta već od samo 799 kn! Parking GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti: boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 01.10.22.

APARTMANI MIRTA 

Novouređeni i funkcionalan apartman za odmor sa sjenicom, stolovima, klupama, roštiljem i dječjim sadržajem, smješten u planinskom selu Jasenak, između Jasenačke kose i najviše planine Gorskog Kotra, Bjelolasice.

Kućni ljubimci su dozvoljeni! Nadoplata na licu mjesta 50 kn po danu i ljubimcu.

Nalazi se u blizini mnoštva obilježenih planinarskih i biciklističkih staza što će oduševiti ljubitelje sporta i prirode, dok će Vas prekrasna priroda i zelenilo u potpunosti opustiti.

Svakako savjetujemo posjet i strogom prirodnom rezervatu Bijelim i Samarskim stijenama u kojem ćete vidjeti najraznolikije pojave krške prirode.

Lokacija je odlična jer pruža brojne mogućnosti tijekom cijele godine, od skijanja i sanjkanja zimi, do odlaska na more Novi Vinodolski 45 km ili odlaska na jezero Sabljaci koje je otprilike 23 km od apartmana, do višesatnih šetnja u prirodi i na svježem zraku, planinarenja (Klek 10 km), biciklizma, ribolova i slično.