Nevjerojatnih 81% popusta na veliki paket mršavljenja od 32 vrhunska tretmana oblikovanja tijela u salonu Bio Creator by Bio+klinik u Zagrebu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 22.04.2023.

Cijena uključuje: 2x vacuslim vreće + 6 zona cryoolipolize + 10x TESLA + 5x radiofrekvencija tijela (zona po izboru) + 2x cupping nogu + 2x masaža nogu 15 min + 5x body wrapping!

VACUSLIM je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

KRIOLIPOLIZA je nova tehnologija koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak. Poseban krio-vakuum aplikator se položi na odabrano područje kako bi se vakuumom izoliralo masno tkivo koje želimo tretirati, a krio elementi hladili tako zahvaćeno tkivo. Može se primijeniti na svaki dio  tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

CUPPING je drevna metoda u kojoj terapeut stavlja specijalne čaše na vašu kožu stvarajući vakuum. Cupping čaše apliciraju se na bolna mjesta te isisavanjem zraka iz istih stvara se vakuum, pomoću kojeg odižemo meko potkožno tkivo. Tako tretirano tkivo se momentalno jako prokrvljuje i postiže se izvrsna cirkulacija što uvelike olakšava razgradnju nakupina mliječne kiseline, čak i onih najtvrdokornijih.