Ljetovanje za 2 osobe! Hotel Medena iz Trogira poziva Vas u superior ili deluxe sobu, na 3 dana/2 noćenja ! Spojite do čak 3 kupona i odmorite se uz 50% popusta!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.07.13.!!! U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim!

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Blaga jadranska klima, bujna sutropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića, u čijim se uvalavama kriju tiha ribarska i težačka naselja, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita pučka arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, raznodu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerti ozbiljne glazbe u srednjevjekovnim ambijentima gradova.

Ponuda uključuje:

3 dana i 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj superior ili deluxe sobi.

Prije nego što stisnete kupi izaberite vrstu sobe SUPERIOR ILI DELUXE.(različite su cijene).

SUPERIOR SOBA sadrži:

kupaonica sa tuš kadom, sušilom za kosu i telefonom, SAT TV, mini frižider, sef, balkon sa pogledom na more i klimatizirana je. Dodatni telefon postavljen je i u kupatilu.

DELUXE SOBA sadrži:

Sobe deluxe su nedavno renovirane i proširene, cijeli vanjski zid zamijenjen je staklenom stijenkom. Imaju manji balkon i prekrasan pogled na more.
Dvokrevetna soba deluxe ima dva razdvojena kreveta (twin). Opremljena je sa kupatilom sa tuš kadom, fenom za kosu, telefonom, SAT LCD TV, mini frižiderom, sefom. Dodatni telefon postavljen je i u kupatilu. U svakoj sobi dvokrevetnoj sobi nalazi se fotelja, koja može poslužiti kao ležaj za dijete do 12 godina.

O HOTELU:

Hotel je podjeljen na dvije glavne zgrade, te dva paviljona - depadansi koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži, udaljeni od hotela 150 m. Hotel Medena raspolaže sa 630 soba: superior ***/+, standard *** i turist class **.

RESTORAN:

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.


Točnu lokaciju hotela Medena pogledajte OVDJE