U proljeće saznajte sve što krije Veli Lošinj i obnovite duh i tijelo uz sve njegove dobrobiti na 3 dana/2 noćenja u Armida 1 ili Armida 2 apartmanu za 4 osobe...799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u apartmanima i uživajte u dobrobitima Velog Lošinja... Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma, Veli Lošinj oduševljava svakog! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.05.19.!

Što sve krije Veli Lošinj pogledajte OVDJE!

Armida 1- Veli Lošinj

Apartman Armida 1 Hrvatska je udaljen 600 metara od mora, 800 m od centra grada, u Armida Velom Lošinju - otok Lošinj.Privatni smještaj apartman Armida 1 idealan je za 4-5 osobe i ima 2 sobe.Smještaj je opremljen: internet , TV, grijanje.


Osnovne informacije o smještaju

Površina (m2): 54
Broj soba: 2
Broj ležaja: 4
Broj pomoćnih ležaja: 1
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba.
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe.
Terasa s stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje.
Pogled iz smještaja: dvorište, naselje.
Dozvoljeno pušenje.
SAT-TV, klima uređaj, perilica za posuđe, Internet pristup, posteljina.
Upotreba roštilja.
Sportski sadržaji u blizini: tenis, vodeni sportovi.


Armida 2

Apartman Armida 2 Hrvatska je udaljen 600 metara od mora, 800 m od centra grada, u Armida Velom Lošinju - otok Lošinj.Privatni smještaj apartman Armida 2 idealan je za 4 osobe i ima 2 sobe.Smještaj je opremljen: internet , TV, grijanje, klima uređaj.

Broj osoba: 4
Površina (m2): 51
Broj soba: 2
Broj ležaja: 4
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagovaonica i kuhinja su jedna soba
Balkon s stolom i stolicama
Etaža: 1. kat
Pogled iz smještaja: dvorište, naselje
Opremljena kuhinja: štednjak, hladnjak s zamrzivačem, aparat za kavu, kuhinjske krpe. SAT-TV, klima uređaj, perilica za posuđe, Internet pristup, posteljina, ručnici.


Veli Lošinj

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.


U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.

Vrijedno je vidjeti:

Samo mjesto broji dva muzeja, kino u samom centru grada, tokom ljetne sezone i ljetno kino u kojem se odražava poznati jazz festival tokom ljetnih mjeseci.

Muzej Apoksiomen
U moru nedaleko Lošinja 1999. godine pronađena je antička brončana statua grčkog atlete Apoksiomena. Kip visok 192 centimetra i star više od dvije tisuće godina ležao jezaglavljen između dvije stijene, a njegov pronalazak bio je svjetska senzacija. Hrvatski Apoksiomen jedna je od sedam sličnih, dobro sačuvanih, statua na svijetu. Nakon opsežnih restauratorskih radova kip se vraća u Mali Lošinj u prostor "Palače Kvarner" , gdje ga se danas može razgledati svaki dan od utorka do nedjelje između 08 -17 sati.

Lošinjski miomirisni vrt
Rasadnik otočnog ljekovitog bilja u Malom Lošinju. Uz pratnju stručnog vodiča posjetitelji se mogu upoznati sa bogatom florom otoka, ljekovitim svojstvima bilja i kupiti originalan otočni suvenir.

Mogućnost doplate za tečaj penjanja na licu mjesta 300,00 kn po osobi za 2 dana po 2 sata učenja penjanja. Tečaj je za maksimalno 3 osobe po 2 sata tečaja, održao bi se 3 puta dnevno, što znači maksimalno 9 osoba po tečaju. Tečaj se ne održava u slučaju lošeg vremena.