Romantičan vikend u Kraljici Dunava - Budimpešti! Otputujte sa Svijetom putovanja 12.-13.10. na dvodnevni izlet u čarobnu mađarsku prijestolnicu s prijevozom i garantiranim polaskom...439 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U program putovanja je uključen prijevoz autobusom iz Zagreba prema programu putovanja, smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom u 1/2 sobi, licencirani voditelj putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja, razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča! Kupon vrijedi isključivo za vikend 12.-13.10.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA
Polazak iz Zagreba u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ... 


Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. Oko 17:00 sati predviđena je romantična (fakultativna) vožnja brodom uz večeru po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... Nakon vožnje brodom predlažemo posjet čardi uz večeru (fakultativno uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA – BALATON – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budimpešti do 13:00 sati kada krećemo prema Balatonu. Polazak prema Hrvatskoj uz zaustavljanje na najvećem jezeru u ovom dijelu Europe, mađarskom moru, BALATONU. 


Preporučamo kasni ručak u poznatoj KUKORICA ČARDI, neizostavni doživljaj mađarske kulture! Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema Zagrebu. Dolazak u kasnijim večernjim satima.