Crno Jaje u suradnji s jedinom poliklinikom u Hrvatskoj koja liječi suho oko pomoću E-eye uređaja! Jedinstvena prilika u Poliklinici Knezović u Zagrebu: pregled za liječenje suhog oka za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Suvremen način života koji uključuje: rad na zaslonima računala, automobili, umjetna svjetla, nošenje kontaktnih leća i klimatizacija povećavaju mogućnost nastanka sindroma suhog oka! Sindrom suhog oka najčešće se opisuje kao osjećaj - suhoće, peckanja, žarenja, osjećaj pijeska, osjećaj stranog tijela u očima! Kuponi su iskoristivi do 15.12.2018.!

DR.SC IGOR KNEZOVIĆ, DR.MED.

Diplomirao je 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao najmlađi student u generaciji. Obavezni liječnički staž volonterski odrađuje na KBC Zagreb i 1. prosinca 1999. godine polaže državni ispit. Od 01. 04. 2001. godine sudjeluje u radu Lions hrvatske očne banke kao volonter-suradnik a sve u pravcu razvoja multidisciplinarnog pristupa u transplantacijskoj medicini. Aktivan je član timova prilikom brojnih multiorganskih eksplantacija. U svibnju 2003, obranio je temu magistarskog rada pod naslovom “Utjecaj dehidracije organizma i terapije inhibitorima enzima pretvorbe angiotenzina na serumsku koncentraciju stabilnih proizvoda dušičnog monoksida”, te stječe akademski stupanj magistra znanosti.
Aktivno sudjeluje u nastavnim i znanstvenim aktivnostima kako na Zagrebačkom, tako i na Mostarskom sveučilištu. Registrirani je istraživač na nekoliko znanstvenih projekta (Imunologija oka, Mreža očnog bankarstva). Autor i koautor je brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …). U rujnu 2005. prihvaćena je tema doktorske disertacije pod nazivom «Procjena i usporedba lakrimalne i salivarne zahvaćenosti u bolesnika sa Sjoegrenovim sindromom», koju uspješno brani u listopadu 2008. godine, te stječe akademski stupanj doktora znanosti. 
Ovdje pročitajte više od doktoru!


Liječenje suhog oka

Liječenje suhog oka te samog uzroka nastanka suhog oka u Poliklinici Knezović podignuto je na viši nivo uz najmoderniju tehnologiju E-eye uređaj!
Simptomi suhog oka specifični su i individualni kod svakog pacijenta, rješenje možete pronaći  u Poliklinici Knezović!
Najčešće se opisuje kao osjećaj - suhoće, peckanja, žarenja, osjećaj pijeska, osjećaj stranog tijela u očima.
 Suho oko može dovesti do osjećaja umora i neugode zbog nadraženosti. Ovisno o stupnju suhoće, simptomi suhog oka mogu biti bol i osjetljivost na svjetlost.

NOVO! E-eye uređaj 

E-eye uređaj dostupan je u Hrvatskoj jedino u Poliklinici Knezović, a prema statistikama u 3 tretmana pomaže preko 80% pacijenata u liječenju suhoće i poticanju rada Meibomovih žlijezda!

Pomaže u liječenju uzroka, a ne posljedica suhog oka.


Što je suho oko?
Sindrom suhog oka je kronično i najčešće progresivno stanje koje se očituje kao nedostatak suza ili promjena njihove kvalitete. Rezultat tih promjena je nedostatna vlažnost oka. Ovisno o uzroku i težini, taj se uzrok ne može u potpunosti ukloniti, no Poliklinika Knezović ima rješenje za liječenje suhog oka.

Što uzrokuje suhoću oka?
Simptomi suhog oka mogu se pojaviti u bilo kojoj dobnoj skupini. Uvjeti suvremenog načina života koji uključuje: rad na zaslonima računala, automobili, umjetna svjetla, nošenje kontaktnih leća i klimatizacija povećavaju mogućnost nastanka sindroma suhog oka.

Općenito govoreći, stanje suhog oka je rezultat problema bilo zbog nedovoljne količine suza ili njihova prekomjerna isparavanja.

Poznato je da su velika većina slučajeva uzrokovana oblikom prekomjernog isparavanja suza, uglavnom zbog nedostatka vanjskog lipidnog sloja suznog filma koji luče Meibomove žlijezde. Liječenje suhog oka postaje lakše uvođenjem novog uređaja E-eye.

Dob i nastanak suhog oka
Iako sindrom suhog oka može nastati u bilo kojoj dobi, rizik je ipak veći kod osoba iznad 60 godina, osobito kod žena, što je povezano s hormonalnim promjenama u postmenopauzi.

Dijagnostika sindroma suhog oka
Dijagnostika je u potpunosti bezbolna i kompletno se može obaviti u samo jednom dolasku u Poliklinici Knezović u svega 30 minuta.

Neinvazivni TBUT test
Meibomografija
Schirmer test 1
TBUT
Lissamine green score
 
Liječenje sindroma suhog oka
Budući da simptomi suhog oka mogu biti mnogobrojni, kao i uzroci, koriste se različiti pristupi liječenja.
Standardne metode liječenja sindroma suhog oka:
Umjetne suze, topli oblozi i masaža vjeđa, antibakterijske kapi, omega 3 masne kiseline kao suplementi, punktalni plagovi, sondiranje Meibomovih žlijezda.
 
E-Eye
Novo rješenje za milijune ljudi koji pate od sindroma suhog oka dostupno je ekskluzivno u našoj poliklinici na ovome dijelu EU zove se E-eye uređaj koji liječenje suhog oka svodi na vrlo jednostavan i bezbolan proces poticanja rada žlijezda koje luče suze. Učinkovit, jednostavan i bezbolan, E-Eye uređaj je prvi i jedini tretman pomoću Intense pulsirajućeg svjetla (IPL) tehnologiju donosi dugoročne rezultate.

Proizveden u Francuskoj u tvrtki E-Swin company, vodećem proizvođaču visokokvalitetnih medicinskih uređaja.

Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana
Učinak ovog uređaja je poboljšanje suznog filma kod 80 % tretiranih pacijenata.
Zahvat je u potpunosti bezbolan i bez nuspojava.
Ukoliko imate neki od simptoma suhog oka obratite nam se putem maila, telefona ili nas kontaktirajte na našoj facebook stranici Poliklinika Knezović!