U Zagrebu iskoristite priliku za kompletan oftamološki pregled u Poliklinici Knezović koji uključuje stavke poput mjerenje očnog tlaka, pregled očne pozadine na biomikroskopu...samo 149 kn!

20 prodanihMožete kupovati i dalje!

Dijagnostika je iznimno bitna prije postavljanja stvarne dijagnoze pacijenta, stoga prepustite se u ruke stručnjaka u Poliklinici Knezović! Kuponi su iskoristivi do 15.12.2018.!

DR.SC IGOR KNEZOVIĆ, DR.MED.

Ekspert za bolesti prednjeg očnog segmenta;
Preko 20.000 operacija;
Suradnja sa stranim klinikama uz stručna usavršavanja diljem svijeta - Indija, SAD, Južna Amerika, Europa!

Diplomirao je 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao najmlađi student u generaciji.
Obavezni liječnički staž volonterski odrađuje na KBC Zagreb i 1. prosinca 1999. godine polaže državni ispit.
Od 01. 04. 2001. godine sudjeluje u radu Lions hrvatske očne banke kao volonter-suradnik a sve u pravcu razvoja multidisciplinarnog pristupa u transplantacijskoj medicini. Aktivan je član timova prilikom brojnih multiorganskih eksplantacija.
U svibnju 2003, obranio je temu magistarskog rada pod naslovom “Utjecaj dehidracije organizma i terapije inhibitorima enzima pretvorbe angiotenzina na serumsku koncentraciju stabilnih proizvoda dušičnog monoksida”, te stječe akademski stupanj magistra znanosti.
Aktivno sudjeluje u nastavnim i znanstvenim aktivnostima kako na Zagrebačkom, tako i na Mostarskom sveučilištu.
Registrirani je istraživač na nekoliko znanstvenih projekta (Imunologija oka, Mreža očnog bankarstva).
Autor i koautor je brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …).


Dijagnostika je iznimno bitna prije postavljanja stvarne dijagnoze pacijenta. Iz tog razloga prednjačimo u svjetskim tehnološkim trendovima.
Pregledi za odrasle – Specijalistički oftalmološki  pregled se sastoji od pregleda vidne oštrine, utvrđivanja potrebne dioptrije, pregleda vidne oštrine pri čitanju na blizu,mjerenje očnog tlaka i pregled očne pozadine na biomikroskopu.
Na biomikroskopu se pregledava prednji segment oka,  stanje spojnice oka, procjenjuje količina i kvaliteta suznog filma, integritet  rožnice, dubina prednje sobice, reljefnost i struktura šarenice, te prozirnost leće.
Očni pregled uključuje i pregled očne pozadine kojim se utvrđuje oblik glave vidnog živca, stanje krvnih žila, te područje žute pjege i periferija mrežnice.

Kompletan oftamološki pregled uključuje:

 

 biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka, 
 pregled pozadine oka (fundus)
 ispitivanje vidne oštrine (visus)
 po potrebi propisivanje korekcije naočalama ili kontaktnim lećama 
 mjerenje zakrivljenosti rožnice 
 mjerenje očnog tlaka!