U Zagrebu iskoristite priliku za kompletan oftamološki pregled u Poliklinici Knezović koji uključuje stavke poput mjerenje očnog tlaka, pregled očne pozadine na biomikroskopu...samo 149 kn!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijagnostika je iznimno bitna prije postavljanja stvarne dijagnoze pacijenta, stoga prepustite se u ruke stručnjaka u Poliklinici Knezović! Kuponi su iskoristivi do 15.12.2018.!

DR.SC IGOR KNEZOVIĆ, DR.MED.

Ekspert za bolesti prednjeg očnog segmenta;
Preko 20.000 operacija;
Suradnja sa stranim klinikama uz stručna usavršavanja diljem svijeta - Indija, SAD, Južna Amerika, Europa!

Diplomirao je 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao najmlađi student u generaciji.
Obavezni liječnički staž volonterski odrađuje na KBC Zagreb i 1. prosinca 1999. godine polaže državni ispit.
Od 01. 04. 2001. godine sudjeluje u radu Lions hrvatske očne banke kao volonter-suradnik a sve u pravcu razvoja multidisciplinarnog pristupa u transplantacijskoj medicini. Aktivan je član timova prilikom brojnih multiorganskih eksplantacija.
U svibnju 2003, obranio je temu magistarskog rada pod naslovom “Utjecaj dehidracije organizma i terapije inhibitorima enzima pretvorbe angiotenzina na serumsku koncentraciju stabilnih proizvoda dušičnog monoksida”, te stječe akademski stupanj magistra znanosti.
Aktivno sudjeluje u nastavnim i znanstvenim aktivnostima kako na Zagrebačkom, tako i na Mostarskom sveučilištu.
Registrirani je istraživač na nekoliko znanstvenih projekta (Imunologija oka, Mreža očnog bankarstva).
Autor i koautor je brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …).


Dijagnostika je iznimno bitna prije postavljanja stvarne dijagnoze pacijenta. Iz tog razloga prednjačimo u svjetskim tehnološkim trendovima.
Pregledi za odrasle – Specijalistički oftalmološki  pregled se sastoji od pregleda vidne oštrine, utvrđivanja potrebne dioptrije, pregleda vidne oštrine pri čitanju na blizu,mjerenje očnog tlaka i pregled očne pozadine na biomikroskopu.
Na biomikroskopu se pregledava prednji segment oka,  stanje spojnice oka, procjenjuje količina i kvaliteta suznog filma, integritet  rožnice, dubina prednje sobice, reljefnost i struktura šarenice, te prozirnost leće.
Očni pregled uključuje i pregled očne pozadine kojim se utvrđuje oblik glave vidnog živca, stanje krvnih žila, te područje žute pjege i periferija mrežnice.

Kompletan oftamološki pregled uključuje:

 

 biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka, 
 pregled pozadine oka (fundus)
 ispitivanje vidne oštrine (visus)
 po potrebi propisivanje korekcije naočalama ili kontaktnim lećama 
 mjerenje zakrivljenosti rožnice 
 mjerenje očnog tlaka!