Kraljevski deluxe tretman iz snova! 180 minuta čistog luksuza za lice i tijelo "Heavenly Spa" u Boutique Hotelu Villa Andrea u Tučepima za samo 499 kn! Kupon je iskoristiv do 30.10.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje "Miratens" - tretman lica sa svilom i poludragim kamenjem/90 min + "Heavenly detoks lavanda" - tretman detox dekom, piling od lavande, masaža/90 min! Kupnjom ponude ostvarujete 10 % popusta u restoranu na a'la carte usluge (hrana) restorana Olive Tree; 10% popusta na vinske probe te 18% popusta na kupnju vina u vinskom podrumu!

Mali obiteljski hotel, Butique Hotel Villa Andrea**** spaja tradicionalni dalmatinski stil gradnje i sve suvremeni zahtjeve današnjeg vremena, stvorivši tako utočište svakom gostu koji traži udoban i komforan smještaj.

Pogledajte ponudu za 1 ili 2 noćenja s doručkom u Boutique Hotelu Villa Andrea****, 2 HOT STONE masaže 60 min u Heavenly SPA!

Priča o nastanku Boutique Hotela Villa Andrea**** – priča je o komadiću raja na obali Jadranskog mora, u kojem se čuju šumovi valova i cvrkut ptica, a pogled na morsku pučinu, na kojoj se u daljini naziru otoci Brač i Hvar, ispunjava rajskim zadovoljstvom.

Gosti mogu izabrati između 17 udobnih, luksuznih soba opremljenih u skladu sa standardima modernog turizma i koje sadrže satelitsku televiziju, hotelski TV kanal, wi-fi, elektronički sef, telefon s direktnim biranjem, mini bar, klimatizacijski uređaj te moderne kupaonice s tuševima, sušilima za kosu i higijenskim potrepštinama.

U iznimnom ambijentu elegantno uređenog a'la carte restorana Olive Tree možete krenuti na gastronomsko putovanje čarobnom ponudom lokalnih dalmatinskih specijaliteta, pružajući svojim nepcima vrhunske trenutke hedonizma.

U mogućnosti smo, na zahtjev gostiju, ponuditi i pripremiti i posebne specijalitete kao što su: dalmatinske riblje i mesne peke, brudet ili dalmatinsku pašticadu

Tučepi

Tučepi su glasovito turističko mjesto srednje Dalmacije, smješteno na području atraktivne Makarske rivijere, u podnožju planine Biokovo. Zbog svog jedinstvenog položaja Tučepi pružaju nebrojene mogućnosti odmora te postaju omiljeno odredište gostiju. 

Svojim gostima Tučepi nude bogatu gastro ponudu u svojim hotelima, restoranima i etno-konobama, kao i ponudu ljubiteljima aktivnog odmora uz najam rekvizita za sportove na moru, te ostale sportske sadržaje.